karizması tavan yapmış erkektir, otobüste izdihamlar yaratılır göğsüne imza isteyen kızlar tarafından.. o başarılıdır, kıskanılır, paylaşılamaz, indiği durak sevinir,otobüs ağlar,rodeo erkeğidir o, gönüllerde taht kurmuştur, kraldır.
aynı erkek, salça, tursu kapagını açamayana da yardımcı olur. çok birşey yapmamıstır.
falım reklamındaki amcaların '' uuuuh'' tepkisine layıkmıs gibi etiketlenmemelidir.
o işi yapan erkek bellidir otobüste. benim der içten içe sahiplenir bu görevi.
Bide buna benzer bi refakatçi durumu vardır. Ailedeki refaketçi.
kim hastalansa başında refakatçi olarak o olur. öyle işte.
hele de ondan önce camı açmayı deneyen ve başarı sağlayamayan erkekten sonra açtıysa değmeyin keyfine. suratında sevişmeden sonra kalmış bir ifade görmek mümkündür.
camı açamayan garibim de kendince şöyle bir savunma mekanizması geliştirebilir:
- Yaw elim mi ıslak, terlemiş, açılmadı.
açtıktan sonra gereksiz bi kasılma yaşar ne yapacağını bilemez kasıntı durur,bi öksürük sesi attırır öhöm diye sağına bakar soluna bakar az önce camı açarken eğdiği belini az düzeltir kendini koltuguna bırakır dışarıyı izler sonra yine bi ne yapıcagını bilememek süreci başlar bu böyle gider
Her babayiğitin harcı olmayacak birşeydir. Kimi zaman otobüs şoföründen bile üstün bir mertebeye ulaşır. Ama içinden ilk geçirdikleri cümle
-ulan kaldı bize cam inşallah açılır, valla açılmazsa sıçtım rezil olurum. Allah'ım sen bana güç kuvvet ver. Bismillah. diyerekten cama hamle yapandır.
Eğer çivi ile sıkıştırılmış bir pencereye denk gelirse çözüm adamı oldukları için alternatif çözümler peşinden koşarlar. Tavandaki diğer havalandırma aparatı ve otobüsün diğer camlarına yönelmesi muhtemeldir.