bugün

android tarafında telefonu çok fazla yoruyor.
mozilla firefox bende hiç çökmüyor. Siz bunu nasıl çökertiyorsunuz?
yandex browser ı kullanıyorum. memnunum.
Eskiden severek kullanırdım bu internet tarayıcısını, artık her gün “Firefox’u güncelle” bildirimiyle insanı çileden çıkarıp programı kaldırmaya teşvik eden aptal bir tarayıcı oldu. Muadili Chrome çok daha iyi.
Güncelleme sonrası android mobil uygulaması çalışmayan program. Keşke güncellemeseydim.
bilgisayarım chrome'u kaldırmayınca zaruri olarak geçtiğim tarayıcı. kullanımı fena değil ama chrome'un sağladığı avantajları pek bulamıyorum.
yakın zamanda vpn hizmeti vermeyi planlayan tarayıcı. güzel mi? güzel. eklentileri çeşitli ve yeterli. tracking önleyici özellikleri bünyesinde bulunduruyor. mis gibi tarayıcı.
eskiden iyiydi, güncelleme aldıkça kötü oldu. hantal çalışır. çok ram yer. sürekli çöker. opera veya chrome tavsiye ederim.
Güvenlik ön planda, stabil, bilgisayarı gereksiz yere ısıtıp zorlamıyor. Koyu tema ile tasarım dezavantajı ortadan kalkıyor.
Gif sitelerinde sıçabiliyor ama yeni sistemlerde sorun yoktur sanırım.
Şöyle bir bilgi de vereyim, firefox harddiski windows`un birleştiricisinden bakıldığında %5 oranında parçalıyor. Geçmişi silip diski birleştirdiniz ve sonra tarayıcıyı kullanınca anlaşılıyor.
Bu nedenle eskimiş ve okuma yazma hızı çok düşmüş harddisk ile hantal hissettirebilir.
pc'de çok stabil çalışan internet tarayıcısı. Chrome kadar kaliteli değil, ancak Chrome gibi cpu ve ram düşmanı da değil.
Android versiyonu bir türlü gelişemeyen ve 90ların rüzgarını hala estirmeyi başaran tarayıcı.
bir opera değil.
internet Explorer'dan sonra ilaç gibi gelecektir. Önce Bluetooth, sonra mozilla. Teknolojinin yavaş yavaş geliştiğini görmek sevindirici.
Ya bi de bunun için Chrome'dan çok daha iyi vs. diyorlar, inanılmaz. Chrome'un gözünü seveyim ya, nerede Chrome, nerede bu hantal, uyuşuk Firefox. Sabah akşam güncelleme gelmesine rağmen de bir adım ilerleme yok.
Dünya pazar payı % 5.5 olup en çok kullanılan 4. internet tarayıcısıdır.
bir tarayıcı bu kadar mı hantal olur dedirtip beni sinirlendiren tarayıcımsı.
açılması 10 saniye sürüyor arkadaş ya, şaka mısınız? chrome'a tıklar tıklamaz açılıyor, sıçık internet explorer'ın bile açılması bir-2 saniye, bu firefox açılmak bilmiyor resmen.
sinir oldum kullanmayacağım bir daha.
(bkz: efsane geri döndü)
bugün yayımlanan 57. sürümü ile birlikte radikal değişikliklere gitmiş ve hızına hız katmış internet tarayıcısı.
Nihayet ekran görüntüsü alma seçeneği gelmiştir. Oldukça basit ve kullanışlı.
Bir zamanlar kullandığım tarayıcı. wysiwyg editörünü vbulletin forumlarında google chrome'dan çok daha iyi çalıştıran tarayıcı olmasına rağmen chrome kadar sade değildir. sade olmaması da hız konusunda büyük engel yaratıyor ara sıra çökmesi ve bu konuda kullanıcılarından topladığı yığın rapora karşı güncellemelerinde hala bu tür sorunları halledememesi de cabası.
Yeni sekmede aç seçeneği çıkmıyor bağlantılarda ona uyuz oluyorum. Sırf bunun için chrome a geçebilirim. Fakat download helper eklentisi çok işime yarıyor. Bu yüzden iki tarayıcıyı da kullanmaya devam.
3.5 versiyonundan sonra sırf versiyon numaralandırması yüzünden bile tiksindiğim tarayıcı. O neyd amk 4,5,6...20,21,30,40 diye gitmeler. Sanki her sürümde çok büyük bir yenilik getirmiş gibi. Aksine her yeni sürümde daha hantallaşmıştı. Sonra yandex browser çıktı da geçiş yapmıştım. Ama chrome çekirdeği kullanan yandex browser da zamanla chrome gibi salaklaşınca operaya geçtim. Geçmişte operayı da kıl olup bırakmıştım ama deli geliştirmişler. Şuan favori tarayıcım operadır.
55a nightly sürümünde artık tek tıkla ekran görüntüsü alıp, upload edip size linki verebiliyor.

aşmış artık.
Çomarlar bilmez . sade , temiz , hızlı tarayıcıdır. Ayrıca mobil versiyonu arka planda youtube açar(yıllardır beklediğiniz özellik).
vakti zamanında internet explorere rakıp olmus lakin dibe vurmus tarayıcı.
Mozilla Vakfı tarafından geliştirilen özgür bir ağ tarayıcısıdır, eski Mozilla Suite'in yeniden tasarlanmasıyla, Netscape - Gecko tabanlı olarak, XUL kullanıcı arayüz dili ile hazırlanmıştır. Günümüzde internet kullanıcılarının yaklaşık olarak %20'si Firefox kullanmaktadır.[3] Özellikle Endonezya, Almanya ve Polonya'da büyük başarı elde etmiş olup bu ülkelerde kullanım oranları sırasıyla %57,[4] %45,[5] ve %44[6] düzeyindedir. Firefox sürekli olarak pratik hızlı internet kullanımı için kendini geliştirir, ön planda yeni özellikler kazandırır, rakipleri Firefox'un birçok yeni özelliğini kendilerine kopyalamıştır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Firefox