sanırım yaptığım en saçma işlerden biri olarak gördüğüm şey bu aöf yi ikinci üniversite olarak seçmek.
kendi üniversitemdeki vize ve final programıyla her daim çakışma becerisini göstermiş vize ve final tarihleri sebebiyle kendime neden diye sormama sebep oluyor. elimi ayağımı bir pabuca sokması için üzerine bir de para veriyorum diye kızıyorum kendime.üstüne üstük sınavların bilgiyi ölçme becerisi sıfır. böyle bir şey için başına onca sıkıntıyı açmaya değer mi acaba?bitirince görücez.
gün itibariyle hayatımı 10-12 yıl gerilere götürmüş programdır.
ben en son ortaokulda bir konuyu anlamadığımda ya da dersten çakcağımı hissedince böyle tutuşmuştum.
istatistik denen illet dersten bahsediyorum. ünite başına 15-16 farklı formul ve konu var kıtapta ise 14 ünite var. birdefa bunları çalışıp yapan adam istese öss'den rahatlıkla sağlam bır yerı kazanırdı. o yüzden öss'ye çalışmayan ve aöfye gıtmek zorunda kalan ve onu da bitirmek için tıpayı sıkanlara burdan selam ederim.
ayrıca eğer süreyi uzatırsanız fiyat katlanarak artmakta, yıl itibariyle örgün programımın iki katı kadar harcı var.
* okunan bölümün seçilemediği sistemdir. asıl lisans eğitimi ciddiye alındığı için dersler bütünlemeye bırakılır genelde. ayrıca bütün dersler büt*'e bırakılabilmektedir. gelecek seneye sadece 2 ders bırakma şansınız vardır.
herhangi bir lisans programına kayıtlı öğrencilerin, sınavsız olarak fakat normal açık öğretim fakültesi öğrencilerine göre daha fazla harç ödemek koşuluyla yararlanabilecekleri yüksek eğitim programları. Erkek öğrenciler için askerliği erteleme şansı vermemektedir.
Genellikle fen bilimleri ve mühendislik fakültelerindeki öğrenciler tarafından tercih edildiği görülmektedir. * böylece işletme yüksek lisansı yapmaksızın aynı anda işletme bölümünü * ve örgün programda mesleki eğitimi sürdürebilme olanağı tanıyor olması açısından güzeldir. http://www.aof.anadolu.edu.tr