bugün

kitaptan uyarlanan filmin adıdır. kitabı okumadım ama filmi muhteşem buldum. gerek çekim kalitesi gerek oyunculuklar efsaneydi. hayat ve mümtaz taylan ın oyunculukları resmen filmin içinde bir karakter gibi hissetmemi sağladı. ayrıca çok değinilmeyen günümüz problemlerine yönelik çekien efsane bir yapım olmuş. devamının gelmesi ümidiyle.
sonuçta linç, insanın kanındaydı. doğasının bir gereği olarak her yerde vardı: ailede, okulda, semtte, toplumda, uluslararası ilişkilerde her yerde. hatta her gün onlarca devlet bir araya gelip ortak bir düşman ilan ediyordu. bu ortak düşman devlet sayesinde, en az bir konuda anlaşmış oluyor, böylece kendi aralarındaki gündelik pazarlıklarını da daha rahat yapabiliyorlardı.

(bkz: hakan günday)
(bkz: daha)
Bir Hakan gunday romanı.
kitabı okumadım daha ama film tr sineması için iyidir. tabi can sıkıcı bir film,rahatsız edici. keyifsizken hiç izlenecek bir film değil. filmde hatalar var gibi kurgu sıkıntılıydı bence. oyuncular iyi hayat adlı kardeşimiz özellikle.
görsel
Kesinlikle okunması gereken bi kitap, filmi de kitaptan çok uzaklaşmamış, onur saylak yönetmenliğini, hayat ve ahmet mümtaz taylan da oyunculuklarını son dereceye kadar yaşayıp izleyiciye de yaşatmışlardır.
nefis bir romandır. filmi de iyi olmuş. romandan biraz farklılaşmış gerçi ama sanırım bilerek yapmışlar bunu. dediğim gibi iyi bir film olmuş, oyunculuklar çok iyi, senaryo iyi, yönetmen de iyiydi. onur saylak'ın ilk filmi olmasına rağmen iyi iş çıkarmış. ama romanı okumak başka elbet, hele hakan günday'ın kalemini okumak bambaşka.
filmden taze çıktım , gerilmek ve sıkıntıya girmek istiyorsanız gidin. hayat van eck mükemmel oynamış, ahmet mümtaz taylan da yine aynı şekilde oynamış. ağır ve psikolojik bir film.
Bursa da sadece koruparkta vizyona girmis bir hakan gunday kitabi ve filmi.
Bakalim kitap gibi olmus mu?

19:40 seansina gelmek isteyen kizlar eklesin swh.
Adanada gösterime girmeyen film.
antep'te izlenilebiliyor, benden daha çok merak ettiklerini sanmıyorum.
Ve hakan günday'ın kitabı.
hakan günday'ın kitabı sinemaya uyarlanmış, haliyle konu sağlam ve güzel, hakan günday ve ahmet mümtaz taylan için gidilesi film, gittikten sonra da böyle olumlu düşünceler salgılamak istiyorum yüzünü kara çıkarma onur saylak.
bugün vizyona giren onur saylak filmi. ahmet mümtaz taylan ve hakan gündayın hatrına gidiyorum bakalım umarım bekleneni verir.
görsel
"Hepimiz büyüme çağındaydık. Kaç yaşında olursa olsun herkes. Bütün dünya. Döne döne geçiyorduk büyüme çağından. Başımız döne döne. Bu yüzden yiyorduk ve yemeliydik. Birbirimizi ve her şeyi. ihtiyacımız vardı. Bir an önce büyümek için. Biran önce büyüyüp de gebermek ve yerimizi başkalarına bırakmak için. Yeni bir çağ başlasın diye. Mümkünse bu çağa benzemeyen. Çünkü bizden bir bok olmayacağını anlamıştık. O kadar da aptal değildik. O kadar da değil."

(bkz: hakan günday)
Hakan günday'ın son kitabı.

Hikaye çok etkileyici bir şekilde başladı. Sanırım güzel bir eser beni bekliyor.
daha,
çok olmalı
yok olmalı
yeter mi bu acı, ah bu acı...
hakan günday'ın son ve muhteşem kitabı..
hakan günday'ın üst üste iki kitabını okuyamadığımın kanıtı, bitirmeyi dört gözle beklediğim sevgili kitabım. bir önceki romanım azdı. sosyolojik tahliller tatlı, hikaye sürükleyici ama neden bu kadar abartıldığını çözemedim. çok olmasa da biraz çerez fikrimce.
abartılmış bir hakan günday kitabıdır.
http://gezente.com/kitapl...akan-gundaydan-daha-var-2
hakan günday'ın son romanı. Yeni başladım fakat kitap klasik hakan günday romanı olarak gidiyor şu an. Yine zevk alacaz fakat farklılık yaşatmayacak.
'sadece sev!' defalarca tekrarlamıştı.ineği sev, kendini sev, insanları sev, hayatı sev..sadece sev, öyle mi? siktir! sen hiç hayatında bir gaza tanıdın mı? kolaysa gel de sen sev, amına koyayım! sonuçta, belki bir deliydim.. ama insanlara dokunacak kadar değil!
hakan günday'ın mükemmel eseri. psikolojik ve sosyolojik tahlil ve temellendirmelerine hayran kaldım.
kinyas ve kayra adlı kitabının yanından bile geçemeyecek olan,son hakan günday kitabı. kitabı okuduktan sonra '' ülen bu adam sosyoloji mi çalıştı? '' diye sordurtuyor insana. bodruma kitlediği insanlardan oluşan o yığın üzerinden çıkardığı sonuç ve yaptığı genellemeleri ilginç kılan tek şey ise Gaza'nın o esnada henüz ufak yaşta olması. tıpkı alper canıgüzün oğullar ve rencide ruhlar adlı kitabında protagoniste nietzsche okutması gibi.
Kitabı bitirme fırsatım olmadı ama yaklaşık yarısına kadar geldiğim kitap hala bana bir Günday etkisi yapmış değil. Çoğu zaman hikayeden kopup başka yerlere giden yada anlattığı kısmı çok uzatan bir yazım. Belki okuduğum yerden sonrası beni çok etkileyecektir ama geldiğim sayfalara binaen hiç umudum yok.
klibi kardak kayalıklarında çekilmiş candan erçetin şahaseri.

hamiş: türk pop un da sezen aksu-mete özgencil in tek buluşma noktasıdır aynı zamanda.