bugün

sevgilisinin müstehcen görüntülerini yayan şahıs

2 taraflı mı, yoksa tek taraflı mı bakayım bilemedim. irade yoksunluğu, güven eksikliği ve karaktersizlik sorunu tek bir olayda birleşmiş gibi.

karının ufacıcık güvendiği anda nude atmasına mı yanayım, erkeğin bu işi lehine çevirip kendi zevklerini tatmin etmesine mi yanayım bilemedim.

her iki tarafta da hata var. karıları pek fazla sevmesem de, bu ibinenin yaptığı çok büyük şerefsizlik. şahsen ben kötü bir insanım. bu zamana kadar bir çok karıdan, bir çok nude aldım ve devam ediyorum. ama bunu kendi lehime çevirip zevklerimi daha fazla tatmin etmeyi hiç düşünmedim.

çünkü kaybetmekten korkmadım. ha canınızı sıkan bir şey mi yaptı? o zaman hak ettiğini verin. ama bu şekilde değil. ben mesela hak ettiklerini, bunu ona karşı kullanacağım elimde olan malzemelerden değil, psikolojisini s*kerek verdim. o işler öyle 3-5 tane nude ile sağlanmıyor malesef. aklını kullanacaksın aklını. tehditle, şantajla hiçbiryere varılamaz. 250 gram s*keceksiniz diye karakterinizden ve psikolojik gücünüzden ödün vermeyin.

karıya pek fazla geçirmek istemiyorum, ona zaten geçiren geçirmiş artık da. ailesi, çevresi tarafından damgalanmıştır diye düşünüyorum. bu saatten sonra s*kindirik hayatında başarılar diliyorum.