bugün

zenne

hayatımda izlediğim en iyi türk filmi.

ne saçma bir ülkede yaşıyoruz, komutanın can'a "lan senin baban ne diyor bu ibne haline" demesi. ulan sen nasıl komutansın nasıl bir insansın.*
alman daniel'in "dürüst olmak çok önemli dürüst olmalısın ahmet." demesi ve avrupalı bakış açısını bize göstermesi. anlayamaz ki onlar nasıl anlayacaklar ki. "onlar senin ailen ahmet seni seviyorlar." böyle seviyorlar işte çocuklarını kendi inançları, kendi istekleri olmadı diye öldürebilecek kadar. bu kadar ağlamamıştım hayatımda hiç bir film için. herkesin izlemesi gerek bence.
can'ı canlandıran oyuncu kendisine hayran oldum. (bkz: kerem can) ayrıca bu karakter izleyenler bilir, queer as folk'daki emmet honeycutt karakterine benziyor. o yüzden ayrı bir sevdim.
ahmet'i canlandıran oyuncu (bkz: Erkan Avcı)
Daniel'i canlandıran oyuncu (bkz: Giovanni Arvaneh)
can'ın annesini canlandıran oyuncu (bkz: Tilbe Saran)
can'ın abisi cihan'ı canlandıran oyuncu (bkz: Tolga Tekin) yavşak kelimesini söyleme biçimiyle gönüllere taht kurdu.
can'ın teyzesini canlandıran oyuncu (bkz: Jale Arıkan) kendisi yenge rolünde veda adlı dizide oynamakta.
can'ın teyzesinin sevgilisini canlandıran oyuncu (bkz: Erdal Yıldız) uçurum adlı dizide kötü adamı oynamakta.
ahmet'in annesini canlandıran oyuncu ki o karaktere öldüresiye gıcık olup erol taş'a domates atan insanlar gibi bu kadına da ben domates atmak istemişimdir ama yapmam tabi ki. (bkz: Rüçhan çalışkur)
ahmet'in babasını canlandıran oyuncu (bkz: Ünal Silver) gerçekten çok iyi bir adam ve kızınında eşcinsel olduğunu açıklamış.