Yarışmanın amacı ise 15 Temmuz 2016’da, FETÖ ve iş birlikçilerince tezgâhlanan; ülkemizin demokrasisine ve istikbaline vurulmak istenen hain darbe girişiminin karşısında çelikten bir set gibi duran millî iradenin zaferini yeniden hatırlamak, hatırlatmak; bu tarihî direnişin unutulmaz başarısını gelecek kuşaklara aktararak Cumhuriyetimizin, demokrasi kazanımlarının ve milli egemenlik bilincimizin, nesiller boyu anlaşılmasını sağlayarak muhafaza edilmesi zorunluluğunun gerekliliğini vurgulamak, bu özel ve önemli konunun, güzel Türkçemizin olanakları ile sanatsal bir biçimde ifadesine zemin hazırlamak imiş.
Yok mudur kalemi sağlam arkadaşlar gerçekleri kafiyeli olarak şiire döküp bunu yarışmayı düzenleyenlere gönderse? *
dünya etnospor konfederasyonu başkanı, prof.dr. fuat sezgin islam bilim tarihi araştırmaları vakfı ile okçular vakfı mütevelli heyet üyeliği ile ilim yayma vakfı ve ibn haldun üniversitesi mütevelli heyet başkan vekili, ensar vakfı genel kurul üyesi ve tügva yüksek istişare kurulu üyesi.
2019 yapımı film. Bir ton güncel sosyal mesaj içerir. Filmde geçen katlar sosyal-ekonomik sınıflara benzetilebilir. insanların özenle hazırlanan yiyeceklere saldırması alışveriş çılgınlığına benzetilebilir ve platformun kendisine plaza da diyebiliriz.
Dikey Öz Yönetim Merkezi diye adlandırılan Platform' da ''aşağıdakiler aşağıdadır'' mantığının geçerli olduğu ve insanların eninde sonunda sisteme ayak uydurdukları söylenir. Velhasıl tavsiye filmdir.
az önce izlediğim ve bir parazit gibi zengin ailenin içine yerleşen insanları ile birilerinin köşe başlarını tutması ile memleketimize benzettiğim film.
Metrobüs ve metrolar bozulursa.
Bunun sonucunda halk kendi arabalarına yönelir veya araba alır. Trafik daha da artar
Stres yükselir kavgalar artar ve şiddetlenir. insanlar birbirini öldürmeye başlar. Sonra daha çok öldürür.
Netflix dizisi olarak tutabilir.