soru sormanın nur topu gibi bir paradoks doğuracağı aşikardır. zira siyasi tercihler mantıklı insanlar için düşünerek, gözlem yaparak, kafa yorarak belirlenir. fakat alt kesimde bulunan ve asgari ücret alıp, dış borcun kapandığına inanan bireyler için bu konu tamamen kitlesel yönlendirmeler üzerinden belirlenir. medya, başbakan, ekibi v.b zımbırtılar tarafından yapılan yayınlar, bildirimler, mitingler, konuşmalar bu çevre için sorgulama yapma gerekliliği hissedilmeden kabul görür. siz bir akp'liye en sağlam argümanlarla gidip, kendisinin yanlış bir yolda olduğunu söyleseniz dahi, hiçbir cevap veremediği yerde "öyle iş olur mu yea" tarzı bir yanıt almanız muhtemeldir.
o yüzden boş bir çaba ile sorulan sorulardır. ne zaman ki türk halkı kendini değil de torunlarını, cebini değil de ülkesini düşünür, ne zaman ki yardım almayı değil de, yardıma muhtaç olmamayı ister, o zaman siyasi tercihini hırsızlıktan yana değil, doğruluktan yana yapar.
Samsung Galaxy S4 almak ammacı ile büyük bir hata yapıp bayrampaşa şubesinde sözleşme yaptığım, fakat ürünü teslim etmek için babamdan imza isteyen şey.*
ve bunu bana sözleşme tarihinden 6 gün sonra bildirdiler. imza isteme nedenleri de askerlik yapmamış olmam ve ailem ile aynı evde yaşıyor olmammış. ulan kız istemiyorum ben sizden, niye askerliğimi sorguluyorsunuz deyyuslar?
beni 2 hafta internetsiz bırakan superonline a bir benzerini yazacağım mektup.
ayrıca allah için oraya oturttuğunuz operatörler, yardım isteyen müşteriden daha fazla şey bilmeli ya. dns'in anlamını bilmeyen adamın ne işi var orada?
gümüşü zaç yağında temizleyerek ak yapma, zift üzerinde işlemesi tamamlanmış gümüş ısıtılarak ziftten kaldırılır, eser üzerindeki zift bulaşığını temizlemek için de ateş yakılır, gümüş akkor durumuna geldikten sonra soğumağa bırakılır, sonra da zaç yağına daldırılır, orada bir süre bekletilen gümüş çıkarılır ve suda yıkandıktan sonra talaşta kurutulur, bu işlemler sonunda beyaz mat bir renk almış gümüşe ,ağarmış gümüş ve bu işleme de ağarma denir,
esnafın büyüğü yerine kullanılan bir adtır. şeyhler, esnafın yakınmaları ile ve devletin esnaf arasındaki işlerle, teşkilatın meseleleriyle ilgilenirlerdi.