Genellikle üniversite öğrencilerinde görülen bu durum, insanların yalnızlığa alışmasına sebep olmuştur. Yalnız kalmaya alışan bireyin, hayatına girecek olan bir bay/bayanı fazlalık olarak, külfet olarak görmesi karşı konulamaz bir his haline bürünür. Dürüst olmak gerekirse, dini kadından ya da erkekten uzak durmak olarak gören gençlerin algılayış biçiminin doğru olmadığını düşünüyorum. ama gerçek şu ki, durum bu. Uzak duruyorlar. Karşı taraf duygusunu dile getirmesin diye, " kardeşim" diye hitap ediyorlar. Amacım dinimize suç atmak değil, yanlış algının oluşturduğu bu soruna vurgu yapmak. Saygılar kız kardeşlerim *
kafalarını yere eğerler bir de. fare gibi hissederler herhalde kendilerini. hoş hiç görmedim içeri girebilenini. genel de sağlam reflekslidir bu konu da halkımız.
buradan da anladığımız üzere, halk eğer hakkının ne olduğunu anlayabilirse reflekslerini çalıştırabiliyorlar.
ama ne yazık ki haklarından bihaber ki, evde oturup farkında olmadan vazgeçiyorlar haklarından.
bazen aklına unutamadığın bir insan, bir olay gelir. pişmanlıkla doludur veya acı ile. genellikle işte bu tip şeylerin şiddetli duygu baskısı nedeniyle engelleyemediğin sestir.
imam bolluğu sebebiyle, imamlara yeni istihtam alanları açılıyor. bu çok normal değil mi ?
artık doktorların hastanede ki forsu da eskisi gibi olmaz. hasta doktordan aldığı tavsiyeyi bir de son olarak - dur bir de hocamıza soralım bakalım diyecek" diyecek.