bugün ya 30 ya 31 oldum. detayına girip kafamı kurcalamak istemediğim için bu konunun üzerine düşünmüyorum. gün mü aldık girdik mi öyle bişiler oldu işte.
Brave Browser yada safari browseri indirerek youtube'yi arka planda dinleyebilirsiniz. Ben ikisinide denedim, ben braveyi tavsiye ederim. çünkü brave netteki tüm reklamlarıda otomatik olarak kaldırıyor. Youtube'yide reklamsız hale getiriyor. Müzik dinlerken arada reklamda çıkmıyor.
Biyolojik olarak kadınlar çocuklarına en iyi bakacak en fazla kaynak ayıracak adamı ararlar hayatları boyunca. Ve bunu güven veren erkek gibi üstü kapalı şekillerde tarif ederler.
Erkeklerinde hayatlarında ilk gördüğü kadın anneleridir. Onları koşulsuz seven annelerinden ilk kadın davranışına yönelik bilgiler edinirler. Bu davranış kalıbı kadınların anaç ve koşulsuz sevebilen iyi varlıklar olduğudur. Fakat büyünce çıkarcı kadınlarla karşılaşınca gt oluyor bu çocuklar. Sonrada sözlükte başlık açıyorlar.
Burada problem kadınların şerefsiz çıkarcı ve nankör olduğu gerçeği değil. Bizim lanet olası hayatı 0-6 yaş arasında yanlış öğrenmemizden kaynaklanıyor. Yani kadınlara yönelik ilk izlenimde hata var. Dışarıdaki kadınlar bizim annemiz değil. Bizden para istiyorlar güç istiyorlar.. Ve bunları ''güvenilir erkek''adı altında sürekli bir şeyler veren erkek olarak tarif ediyorlar. Aslında çok şaşırılacak bir durum yok buna şaşırma sebebimiz dediğim gibi küçük yaşlarla alakalı öğrenilmiş kadınlara ait yanlış bazı bilgilerden kaynaklanıyor.
45 yaşından sonra kendimi eve kapatıp sürekli oynamayı düşünüyorum. Pompa yaşımız geçmiş olacak o zaman. O halde oyuna vurak kendimizi, boss keslim fantastik dünyalarda akalım map'tan map'a... Yada evlenin çoluk çocuğa karışın salak salak gündelik rutin şeylerle uğraşıp durun ölene kadar.
Bu arada dünya farklı bir yöne evriliyor, oyun şirketleri artık nöropazarlama teknikleri ile oyun geliştiriyor. Yani oyunlar tasarım aşamasında insan beynine kablo takılarak dikkat ölçülüyor. Yeni çıkan oyunlar daha bir bağımlılık yapıcı oluyor bu yüzden. Bundan on yıl sonra oyun bağımlılığı çok ciddi bir hal alacak, sanal gerçeklik gözlükleride gelirse tamamen gerçek hayattan kopmuş ve sanal bir ortamda yaşayan insanlar türeyecek. (2040 yılında adını bilmediğim değişik bir teknolojik cihaz aracılığı ile bunu okuyan varsa şukumu versin, eğer hala hayattaysam bildirim gelince duygulanacağım.)
Brave Browser, Brave Software Inc tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir web tarayıcı yazılımıdır. Kullanıldığı taktirde telefon şarjınızda ve internet paketinizde %10 ve üzerinde tasarruf yapabiliyorsunuz. Zira kendisi reklamları otomatik olarak engelleyip hem paketinizin hemde şarjınızın gereksiz yere tükenmesinin önüne geçiyor. An itibari ile +10 milyon indirilmeye sahip.
Brave browseri indirmek ve daha fazla bilgi edinmek için; http://www.battoken.org/?page_id=2
Sapien.Network nedir?
Sapien blokzincir tabanlı sosyal ağ projesidir. Temel özellikleri kullanıcıların sosyal medya kullanırken bir yandan ürettikleri içerikler için para kazanmasını yada bağış almasını sağlar. Gönderim sırasında ve kazanılan haklar SPN tokenler ile ödenir. Sapien ayrıca sahte haberlerin önüne geçmeye yarayacak bir sistem geliştiriyor.
Şuan geliştirilme aşamasında, ben şimdiden konusu açayım. 2019 yılından itibaren sıkça duyacağımızı ve gelecekte facebook twitter gibi sitemlerin tahtını yıkacağını düşünüyorum.
beşinci altıncı denemeden sonra eller titremeye başlar, 2-3 dakika kadar debelendikten sonra, çaresiz ağlamaklı bi bakışla yanmıyor diyip yutkunulur. (kıyamam lan yazarken acıdım valla.)
bakışma sırasında ben bi bokum gibi bi his uyanır insanın içinde. hele bakışılan mekanda bon jovi çalıyorsa kişi filmlerdeki gibi ağır çekimlerle yapılan kesişmelerin bir benzerini yapacaktır. ama fazla uçmayın derim,o müziğin etkisiyle karşı tarafında içinin gittiğini düşünürken, karşı tarafta ''ne bakıyo lan bu'' diye düşünebilir. o karizmatik bakışlar,tripler içinizde patlar sonra maymunluğunuza yanarsınız. http://www.youtube.com/watch?v=eZQyVUTcpM4