günümüzde çizgi filmler artık çocuklar için değil erişkin kişiler için yayınlanmakta olduğu kanısına vardım. çünkü çocuklar artık sihir temasında olan filmler üzerine yoğunlaşmaktadırlar.
deftere böyle bi lakap takılmasının sebebini anlamış değilim. metod tamam da harita neden orda var bilemiyorum. defterin genişliği de haritaya benzemiyor ama neyse..
tüm gençlerin özellikle birden fazla kez sınava girecek olan öğrencilerin korkulu rüyası denebilir. çoğu kez bi soruyu çözemediğimizde soruyu çözmüş birine sorup cevabını öğrendiğimiz zaman ya bi s.ktir git dedirten bir vakadır.
öğrencilerin üniversiteyi kazanmak istemesi çoğu kez rüyalarına girer. rüyasında çok iyi bi puan almış olup türkiyenin en iyi üniversitelerinden(ODTÜ, iTÜ,...) birini kazandığını görür. ama uyandığında ise ha s.ktir bea deyip tekrar yatar ve rüyanın devam etmesini umut eder(!)
-howard'ın all star smaç yarışmasında smaç bastıktan sonra herkesin durup şaşırması. (smaç normal düz smaç fakat panyanın en üst köşesine kendi karikatur resmini yapıştırdığı smaçtır.)
zaten diğer yazar arkadaşlar bir bunu eklememiş..
devir öyle bir hal alacak ki insanlar artık konuşmadan el, kol, göz, kafa, bacak gibi vücut organlarıyla anlaşacak. herşey bilgisayar sistemiyle yönetilecek. vay o zaman halimize(!)
kalabalık bir ortamda birden ortalığın ateşe verilmesidir. olay sonrası araştırma yapılır fakat hiçbir sonuca ulaşılmaz.
her an ölüm dediğimiz sessiz olanı çok tehlikelidir. ortamdaki insanlar bir anda yok olabilme tehlikesindedir.
her zaman tek tarafta olmuş insan tipidir. ne zaman birine aşık olsa hiçbir zaman karşılık bulamaz ve tek taraflı ancak kısa süreli bir platonik aşk yaşar.
vücudun gayet kasılı bir durumda olduğu erkeğin sevgilisinin gözünün içine bakmak isteyipte bakamadığı bir andır. ama bir kadeh içkiden sonra durumlar değişir ve erkek unutulmaz bir şekilde dans eder.
-merhaba efendim iyi akşamlar.
+iyi akşamlar kardeş
-abi karınızla dans edebilir miyim?
+tabi canım ne demek
-saol abi
+ulan it! Bi de evle arabayı teslim edeyim ne dersin.
-yok abi sen beni yanlış anladın. Ben sadece eşinizi tatmin edecektim. baktm siz tatmin edemiyorsunuz yardım edeyim dedim.
+utanmaza bak lan sen. alın lan bu iti başımdan götürün arkaya ben şimdi geliyorum. yengenizi bi tatmin edeyim hemen ordayım.
internetle yatıp internetle kalkar. Marketten alış verişi bile internetten yapar. Sabahları kalktığında ilk işi interneti açmaktır onun işi. Günlük planını bile internetten yapar. Sabah sporu internette sörftür. Annesi yemeğe çağırdığı zamansa şu cevabı verir:
-Saol anne ben az önce virüs yedim internetten.
Gibi özelliği olan kişilerdir.
türk erkeği her yerde her zaman eleştiriye açık biridir. her ortamda kızlardan eleştiri almaya açıktır. yok oranı düzelt yok buranı düzelt, giyimini hiç beğenmedim. keşke saçlarını diğer tarafa tarasaydın gibi v.b. eleştirilere sürekli maruz kalır.
ne zaman keşke dense orda hep bi terslik ararım.yok işte şu sınava keşke biraz daha çalışsaydım,yok efendim keşke şunu yapmasaydım bunu yapmasaydım..gibi durumlar.madem yapabiliyodun da niye yapmadın.
karizmanın en mükemmel derecede resetlenmesi şöyle olur:
sen kız arkadaşını almışsın ve bir parkta oturuyorsun.o sırada eski sevgilin seni görüyor ve bulunduğunuz masaya oturuyor.işte o anda başından aşağıya buz gibi sular dökülür.ve sana sorduğu soru şu:
yeni sevgilin bu mu?
kız arkadaşımı başkaları taciz etmesin ama ayakları benim ellerim de olsun diye düşünüp kız arkadaşını diğer insanlardan daha fazla taciz eden düşünceli erkektir.
kimisi için cümlenin sonuna nokta, kimisi için altta kalmamak, kimisi için yüzüne söylenemeyenlerin arkadan söylenmesi, kimisi içinse yanardağ gibi içini boşaltmaktır küfretmek.
-eve her gelince hemen yemeği sormak
-karısına daha nasılsın bıle demeden direk sofraya oturmak
-karısı sohbet beklerken kendisinin koltuğa uzanmış ve televizyonun karşısında uyukluyor olması
-kızların bulunduğu bir ortama girdiğinde çok ağır başlı gibi görünüp içinin deli dolu olması
-çıktığı kızlarla ilk başta arkadaş gibi görünüp sonra yatağa atma düşüncesi
v.b. hareketler biz Türk erkeklerine mahsus hareketler..
kopya çeken öğrenci gözünü dört açmış etrafa sürekli bakınır. acaba biri beni gördü mü diye sürkli düşünür. arkadaşı onu gördüğünde arkadaşına kaş-göz işareti yapar ki kopya çektiğini hocanın görmesini istemez. ayrıca sürekli tedirgindir..