Araştırmalarımdan yola çıkarttığım bir yazıdır. içeriğinde olgular ve düşünceler, hatta doğrulayabilecek tezler de mevcuddur. Okumanız ve gerçeği görebilmeniz dileğiyle.
illuminati, aydınlanmış olanlar anlamına gelir.
Egemenliği ellerinde tutmak istiyorlar demek doğru bir yargı olur. Çoğu yerde karşımıza çıkan bir simgeleri vardır; Piramit ve tepesinde tek göz. Göz, her şeyi gören gözdür ve tepede kimin yer aldığını kimse bilemez. Piramidin en altında ise kendilerinden yararlanılan insanlar mevcuddur. Amaçlardan biri ve en büyüğü piramidin zeminini doldurmaktır.
Bu konuda bilgi sahibi olan çoğu kişi gördükleriyle hayrete düşer. Bilmeyenlerse bu tuzak da yerlerini almıştır. Şöyle izah edeyim; her gün izlediğimiz çoğu televizyon kanalında, her gün dinlediğimiz çoğu şarkıcının klibinde illuminati hat safhada yer alır.
Televizyon programlarından biri örnek verildiğinde; Sünger Bob(Sponge Bob)ve daha birçok çizgi filmin yayınlandığı Nickelodeon, kullanılan baş öğelerden biridir. Hatta Nickelodeon’ un logosuna bakıldığında her yerde üçgen ve içinde bir adet göz görmek mümkündür.
Sünger Bob’u izlerken eğlencelidir. Ben de uzun süreler izlemişimdir ve hala izlemekteyimdir de. Lakin son zamanlarda yaptığım araştırmalarda illuminati’ nin simgesi olan piramidin bahsi geçen çizgi filmde uzun soluklu yer almasıdır. Hatta bir bölümü direk illuminati’ ye adanmıştır. Eğer merak ediyorsanız ve gerçeklerle yüzleşmek istiyorsanız. Google’ a “Sünger Bob illuminati” şeklinde aratabilirsiniz ve nasıl bir oyunun içinde olduğumuzu kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
Sanatçılar olarak örnek vermek istersek de Lady Gaga, Jay z illuminati’ nin büyük savunucularıdır. Kliplerinde, kaset kapaklarında, çoğu fotoğraflarında illuminati’ yi reklam ettikleri bellidir. Belki bu şahıslarda para için bunu yapmaktadır. Belki de hayatlarını tehlikeye atmamak için.
Hayat, ölüm dendiğinde de dedikodulara göre Michael Jackson, illuminati’ ye girmek istemediği için öldürülmüştür. Hatta bir klibinde şu sözler yer alır: All I wanna say is that They don't really care about us. (Tüm söylemek istediğim şu ki bizi gerçekten umursadıkları yok.) Eğer klibini izlerseniz, bu sözleri duvara çizilmiş bir göz önünde söyler. Bu da karşı olduğunu ve yer almak istemediğinin bir göstergesidir. izlemek isteyenler için bu şarkının iki klibi mevcuddur. Sokakta olan bahsi geçen kliptir.
Gerçekleri görebilmek için araştıralım, paylaşalım.
Trt 1'de pazartesi akşamları yayınlanan dizidir. Başrollerinde (bkz: Sezin Akbaşoğlu), (bkz: Sinan Albayrak) ve (bkz: Alican Yücesoy) yer alır. Ayrıca oyunculuğunu çok beğendiğim (bkz: Ayşenil Şamlıoğlu) 'da oyuncular arasında yer almaktadır.
Dizi konu itibariyle ve hiç izlenmeden direk önyargı ile eleştrildiğinde (bkz: Doktorlar) dizisine benzetilebilir. Buna karşın dizide daha çok doktorların, hasta bakıcıların yaşamları ele alınır. Hasta-doktor ilişkisi içerikte pek mevcut değildir. Bu yüzden ön yargıyla yaklaşmamak gereklidir ve gayet başarılı bir dizidir.
Karadedeler olayı bir köyde 5'den sonra dışarı çıkamayan insanları, 5'den sonra dışarı çıkmamalarının sebebi olan Cin' e yakın varlıkları, bir gazeteciyi ve onun sorgulanmasını anlatan gerçek bir olay.
Gerçek demek belki yanlış kaçabilir, çünkü tez halindedir. Aynı adla da bu olayların içinde geçtiği 3 kaset mevcuttur. Bu kasetlerin kronolojik olarak düzenlenmesiyle bir belgesel varimsi film ortaya çıkarılmıştır. Fragmanları internette mevcuttur.
- Dede siz bunca taşı nasıl taşıyıp da oluşturdunuz bu setti?
- Yavrucuğum. Develer çekik gözlü, pireler pilav yeriken... Bir gün tombul mu tombul, saçları örgülü, güçlü kuvvetli bir adam geldi yavrucuğum. Adıda Oburiks'miş. Bu sihirli bir kazana düşmüş...
ismail adlı şarkılarını çok severim, ki bu şarkı "Anında Görüntü Show" da ismail diye yardımcı, asistan türünde bir çalışan vardı. o sahneye her çıktığında çalınırdı.
Genel olarak bu teorinin, yaşantıya aktarımının çok az olduğu kanaatindeyim. Türkiye için en azından. Daha çok bu durum karşısında toplum üzerindeki baskıyla isyan evreleri gerçekleşir.
Ama baskının yaratıcılığı arttırmasının şu örneklerini görmüş bulunmaktayız. Örneğin;
- Kapalı ortam ve arabalarda sigara içme yasağıyla birlikte, çoğu sürücü vatandaşımız; arabalarının camlarını delerek, bir boru sistemiyle birlikte sigaralarını rahat rahat içmişlerdi. (Sigara sağlığa zararlıdır.)
Ki bu durum, yine konulan bir kanuna karşı gelmek diye nitelendirilebilir. Bu şekilde de isyan ve yaratıcılık birleşince, kötü yaratıcılık sonucunu doğurur.
En son annemin kendi çapında aldığı inşaat materyalidir. Benim şaşırtmakla kalmamış aynı zamanda odama rafda yapmıştır. Buldum bundum durumuyla, komşuları rahatsız ettiğimiz için bayağı sorun da yaşadık.
Biscolata Star reklamının, Hayrettin'den çalıntı olduğu aşikar
ve oradaki amcalara tapmamak elde değil.
- Ağaçtan çikolata toplamalar.
- Sırıtarak çikolataları yemeler.
- Ve tabi ki, reklamın sonundaki o göbek.
Televizyona 2006 senesinde "Kızlar Yurdu" dizisiyle, beyaz perdeye ise yine 2006 yılında "Hacivat ve Karagöz neden öldürüldü?" filmiyle giriş yaptı. Son zamanlarda "Kıskanmak" filmiyle Altın Portakal'ı almayı - son derece hakederek- başardı.