şarkı isimleri genelde japonca olan, sample olarak 80'ler smooth jazz ya da asansör müziği dediğimiz muzak kullanılır. albüm kapaklarında bol bol macintosh, playstation, anime resimleri, japonca sözler, windows 95 görülür. genelde pembe ya da mor tonlarındadır. direk tanırsınız zaten. ha bi de sıçarken çok iyi gider.
gainax'ın yapmış olduğu 6 bölümlük absürd ve uçuk ova serisidir efenim. bol bol gönderme içerir. kendine has bir mizahı vardır. solak karakterler dikkat çeker. izledikten sonra yapımcılarının nasıl bir kafaya sahip olduğu düşünürsünüz. animede ilk dikkatinizi çekecek şeyler animasyon kalitesi ve müzikler* olacaktır. göndermeleri ve konuyu tam anlamak için en az iki kere izlemenizi öneriyorum.
ya da yok bana açıkla moruk diyorsan şöyle alalım seni
fallout'da bir içecek. rakibi nuka cola'dan yüz yıl yaşlıdır, daha az radyasyon içerir. içiniz, içtiriniz ve kapaklarındaki yıldızlara dikkat ediniz. ayrıca stimpak sıkıntısına hızır gibi yetişir.
1997 yılında kurulan Illinois çıkışlı emo/math rock grubu. aynı isimde bir albümleri vardır. üzücü bir şekilde grubun tek albümüdür.
"honestly" şarkıları nefistir. tarzları çok hoştur.
hakkında entry girilmemesine şaşırdığım childish gambino'nun ikinci rap albümüdür. son zamanlarda piyasadaki en ilginç ve en artistik rap albümlerinden biridir. "zealots of stockholm" değişimleriyle bayıltır. sanatçı aynı zamanda oyuncu, producer ve yazardir.
01. The Library
02. I. Crawl
03. II. worldstar
04. Dial Up
05. I. The worst guys
06. II. shadows
07. III. telegraph ave.
08. IV. sweatpants
09. V. 3005
10. Playing Around Before the Party Starts
11. I. The Party
12. II. no exit
13. Death By Numbers
14. I. Flight of the Navigator
15. II. zealots of stockholm
16. III. urn
17. I. pink toes
18. II. earth: the oldest computer (The last night)
19. life: the biggest troll