hakkaten iyi yazar.
saatlerce geyik yapabilme potansiyeline sahip, eleştiriye açık (her iki yönden de), yardımsever yazardır. yıllardır tanırım (yersen) kimseye bir zararını görmedim.
severiz kendisini eheh.
-273 santigrad (o kelvin) derecedeye yaklaşıldığında elektrik akımına karşı dirençlerini tamamen kaybeden madde.
eğer bugün japonya'da bir tren raylarla temas etmeden süper hızla gidebiliyorsa bu maddelerin sayesindedir.
değerini bilelim.
Elektronik Mühendisliğinde* 5.dönemde(3.sınıfın 1. dönemi) okutulan 2 kredilik seçmeli dersin adı. 2. sınıfta okuyup da ganosu 2.00 ve üzerinde olan arkadaşlar seçebilmektedir. Ders seçmenin başlamasıyla birlikte* kontenjanı aniden doluvermiştir. o değil de, bu ne hız olum?
mesleğini seven hiç kimsenin aç kalmayacağı gibi, elektronik mühendisi de mesleğini severek icra ediyorsa asla aç kalmaz. ama "gerçekten" mesleğini seven bir elektronik mühendisi varsa, gelsin konuşalım. işin sırrı nedir bir anlatsın bize. *
"türkiye nasıl battı?" isimli birkaç yıla kadar çıkacak olan kitabımın bölüm başlıklarından birinin bir bölümüdür. başlığın tamamı şöyle olabilir: her yıl 3 kere asfaltlanan yol ve yok olup giden paralar...
böyle bir ilişki yoktur. yani hiç bir zaman "ilişki" olmamıştır olanlar. aşk yoktur, bitmiştir. bu kadar basit. aşk varsa yiyiyosa bitir. seve seve bitirmekten daha çok ne zaman üzülür ki insan?
her uludağ öğrencisinin yer alması gereken sözlüktür. kimseyi düşünmüyorlarsa, kendileri için. uludağ üniversite'sinden mezun olmanın haklı gururunu paylaşabilmek için. e, bu işler biraz da reklam değil mi? her üniversitesin sözlüğü var artık. uludağ sözlük bu kadar meşhursa, bizim de elimizden geleni yapmamamız için bir sebep göremiyorum. bizsiz meşhurlaştıranlara da emeklerine sağlık diyorum tabii. sağolun.
Uludağ üniversitesi'nde Elekronik Mühendisliği bölümünde 1. sınıfın 1. döneminde okutulan derstir. Ali oktay tarafından öğretil(eme)mektedir. öğrencilerin hemen hepsinin 40-50-60-70 gibi 10'un tam katı olan notlar alması da ilginçtir tabii.