(bkz: kapalılar ağda yapmıyor değil kendileri yapılar ki zaten yapmamak günahtır.ayrıca kapalı kadınların güzelliği yok diye bir şey yoktur .aq tamam bazı kadınlar 1.30 boy ,topuklu giyse gene 1.30 ama güzelde var)
Şuan kalkipta isim verirsem serefsizligin sınır tanimadigini fark edeceksiniz o yuzden ben bu konu hakkindaki gorusumu bildirmek istiyorum.
Maalesefki sadece bizim ulkemizde degil tum dunyayi saran bir olay oldu tecavüz.Belkide suan ne desem bos ama bu serefsizlik dedigimiz kisisel yapi daha cok insan psikolojisinden yararlaniyor.Şuan ki meshur olan cocuk ergenliginden baslayan bu olay yetiskinlige erene kadar cocugun aileden aldigi terbiye ve kulturel etkilesim sonucu internette ortaya cikan ahlaksiz ve terbiye bozucu sitelerden etkilenen cocuklar bunu buyudugunde kisisel yapisina isletiyor.Demek istedigim "şimartmak" dedigimiz olaydanda kaynaklaniyor yada aile ici -arkadas ici sorunlar cocugun psikolojisini etkiliyor.
Bknz:Daha 18 yasina basmayan birinin sigaraya baslamasi arkadas ortamindan kaynaklanir.
Genel olarak sigaranin dertten icilmedigine inaniyorum cunku eger icildiginde dert gitseydi suan herkes sigara icerdi.Suan tecavuzden buraya nasil geldigimide bilmiyorum ama psikolojinin her seyin taniklik ettigine sahit olmus oluyorum.
Kisacasi:Tecavuz, Cinayet vb.gibi olaylarin psikolojisel sorun olarak tanimliyorum.Herkesin bir derdi oluyor maalesef ve guclu olamayan insanlar genelde ya intihara yada dunyaya kotuluk getirecek isler aciyor basimiza.Evet zevkle yapanlarda var iste o zaman onlara serefsiz dememiz cok mantiksal olabilecekgini dusunuyorum.
Tecavuze dur demenin yolu sovmekten degil insanlarin dertlerine taniklik ederek onlari anlayip ona gore hareket etmekle ve tabiki adalet dedigimiz terbiye yontemiyle gecer.Kimse kusura bakmasin adaletin olmadigi bu ulkede bu olaylarin yasanmasi gayet normal.
Latince’de Kuantum, tanecik manasına gelmektedir. Fizikte ise, bu kelime atom ve atomaltı seviyedeki tanecikleri tanımlamak için kullanılmaktadır. Fizikte Kuantum teorisi (mekaniği) denince, bu tür parçacıkların yapısı ve birbirleriyle olan tesirlerinin araştırılması anlaşılır. Eski Yunan’da Eflatun, felsefe yoluyla öğrencileriyle gerçeğe giden yolu arı yordu. Bugün de Rochester Üniversitesi’nden Leonard Mandel gibi birçok fizikçi de Kuantum teorisi yoluyla aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Fizikçilerin laboratuarlarda yaptıkları araştırmaların sonunda cevap aradıkları sorular şunlar: insan bilgisinin nihai sınırı nedir? Fiziki âlem bir manada bizim idrakimizle mi şekilleniyor? Kâinatta bir tesadüfîlik var mı, yoksa bütün hadiseler önceden belirlenmiş midir?
insanların hissizleşmelerini daha o devirlerde makineleşmelerini kaleme almış efsane şairdir. Sanattan anlayana güzeldir. Dışarıdan boş gözükmesi ise gayet doğaldır.