kovboy filmi klişesi olmuş karizmatik davranış. Elemanımızı sataşılmasını bekledikten sonra ortalığı dağıtır * genellikle. Gazoz soda içmek gibi değildir. Gazoz içince verilen izlenim ben içmiyorum, çekindim biraz utandım mı bundan bilemedim ki iken, süt bir sağlık ve özgüven timsalidir.
telefonla ters fotoğraf çekilecek, arkaplanda mekikten başka hiçbir şey gözükmeyecektir. Öyle ki ayda olduğu bile görünmeyecektir. Ardından gelen sözlerdir.
akıl dışı önerme. bakalım niye:
ramazan ayında artan bir çok akıl dışı uygulamaya şöyle bir göz atalım:
bütün bir günü aç geçirerek kendi acizliğinin ve açlığın farkına varmak.
günde beş kez hayatın koşuşturmasına ara vererek meditasyon yapmak. bu esnada kendine hayatın amacını ve sakınman gerekenleri hatırlatmak. Bu işten önce vücudunun çeşitli yerlerini yıkamak.
çoğu müslümanın yaptığı şekilde yılda bir kere mal varlığının fazla olan kısmının en az kırkta birini fakirlerle paylaşmak.
bu gibi kötülükler(!) arttığı için hak vermek de mümkün aslında.
hiç araştırmadan fazlasıyla yetersiz -ve çoğunlukla yalnış- bilgiyle yola çıkıp, ona buna söven. Üstüne üstlük bak din adamları çark ediyor evrim varmış hahayt tarzı yorumlarla bir yere vardığını zanneden saygı yoksunu site.
türkiye kısa bir süreliğine ekonomik bir rahatlama yaşar.
türkiye kısa bir süreliğine su sıkıntısı çekebilir.
kürtler kısa bir süreliğine devlet sahibi olur, sonra ağabeey, dohtor yok burdae diye ağlayarak geri gelirler. kolay mı lan devleti yürütmek.
+ben beyaz atina lpg taktiran prens çok beklettim mi?
-evet abi, kaç saattir seni bekliyoruz. halı saha ayırttık o kadar saati var bunun.
+kusra bakma at servisteydi, onu bekledik.
+ben beyaz atina lpg taktiran prens çok beklettim mi?
-evet abi, kaç saattir seni bekliyoruz. halı saha ayırttık o kadar saati var bunun.
+kusra bakma at servisteydi, onu bekledik.
kendini bir topluluğuna fanatikçe bağlayıp, o topluluğu diğerlerinden bir farkı olmamasına rağmen ayrı görenler, tüm dünyaya ait olmanın zevkini ne bilirler.
boş insanın kendini bir yere ait hissetme ihtiyacının sonucu ortaya çıkan düşüncedir. ırkçılığı anlayabilirim, bağımsız bir örnek olarak ümmetçiliği anlayabilirim ama milliyetçilik boştur. iki devleti ayıran çitin iki ucundaki insanın farklı olduğuna dayanır zira o.
adam gibi birliğimiz olmadığından, bakın biz hep bir aradayız diye devamlı gösterme isteğimizin bir sonucu. Eğer sen o vermek istediğin birlik mesajına zaten sahip olsan, onu marşla anlatmana gerek kalmaz, istersen söylersin o ayrı. Yok eğer sahip değilsen, ki değilsin , o zaman hiç kimseyi özellikle de kendimizi kandırmaya gerek yok.
elektronik cihaza hak ettiği değeri vermektir. niye efendim, öncelikle pahalı, onu geçtim yenisini alıp ona "yerleşene" kadar bayağı uğraşmak lazım. Hadi onu da geçtim, telefonla falan çok olmaz da insanın bilgisayarıyla bir manevi bağı olur. ilk topladığı günü, tek tek paraları seçişini, bir boy iyi bir şey takayım diye parasını kısmasını hatırlar. Ekranda ilk gördüğü "Hello World"ü hatırlar. Kodladıkça adeta konuşur insan onunla, bir arkadaş gibi olur. Özetle elektronik cihazların şahı bilgisayar candır, kutsal emanettir.