tamami ile yapılacak tek durum vardır çaktırmadan onları kesmek ve görmemiş gibi yapmak çünkü karşı tarafta aynı şeyi yapar genel olarak. onları çaktırmadan keserken kzın sana baktıktn sonra erkek arkadaşın kulağına eğilip bişiler sölediğini düşünürsün ki bu konuda haklı olma ihtimalin yüksektir ve hemen sende yanındaki saplardan birine olayı anlatırsın ve o geceki konuşma konusunu belirlersin. konu eski sevgili söz kümesi içinde geçen başlıklardır ve laf lafı açarken sep o sahnedesindir ki ve söz aldığında eski sevgiliyi kötüleme görevi sana düşer. eğer alkol fazla kaçmışsa ve eski sevgili konusunda ileri ve hatta geri cümleler kurunca sana hak veren arkadaşlara kötü günümde de yanımdalar lan ne şanslıyım dediğin bi durumla karşılaşırsın ki er geç içlerşnden bi sebi satar.
bu arada eski sevgili ne menem şeydir ki bana bunları yazdırdı alacağı olsun(içine tbi ehehehe)
ne yapman konusunda o an aklına hiç birşey gelmeyen durumdur ve genel olarak görmezlikten gelinir bunun dışında tepkiyi eski sevgiliye göre vermek durumu yaşanır bu durum başarılı olmaz ve keşke görmezden gelseydim diye hayıflanılır.
bazen anlamsızca arasın kalabalıklar arasında ve kelebek etkisi filminin sonundaki gibi bi sahne hayal edersin.
teomanın rapsodi istanbul şarkısı içinde geçen bi cümle. barda için için yalnız olduğun bi durumda etrafındakilere bakıp çinden sölediğin ve dejenere arkadaşlık ilişkisi yerine yalnız gelirim buralara dediğin cümledir ve bu durumda gerçekten kendini iyi hissedesin en azından kendini kandırabilmenin verdiği mutlulukla bardan çıkıp oradaki midyeciden midyeleri mideye indirdikten sonra ağır ağır yürüdüğün sırada fısıldayarak sölersin rapsodi istanbulu ama aklında o söz vardır
ablasi olanlar bilir abladan genellikle dergiye gizlice alıp yapılan sonuçlarına bakılan ve ideal erkek olduğunu görmek büyük mutluluk veren testlerdir. tabi bazen ideal olmayan erkek olunursa bunlara inanılınır mı be deyip dergi gizlice tekrar alınan yere bırakılır. ayrıca testteki sorulara baktıkça hangi şıkkı seçersen daha iyi sonuç çıkacağını anladığın durumlar vardır o durumlarda bikişilik çatışması yaşanır. ve son olarak sadece amerikan filmlerinde yapıldığını gördüğün olayları görürsün testte ve bir an için olum biz yaşamıyoruz valla millet neler yapıyor dediğin ve bunları ergenlik çağının verdiği heyecanla düşünen ve sonra boynunu büktüğün durumlar vardır.
bazen kendine o havayı verip içi dolu fakat dışarı yansıtmayacak kadar aşmış bir kişi havasına bürünmüş insanların karşı cinste değişik bir iz bırakmak için büründükleri durumdur. bu kişilerin melankolik ne demek olduğunu bilmediği gibi sırt isminden etkilendikleri durumdur ayrıca
asklepios,sağlık tanrısı özelliği de olan apollon'un oğludur.sağlık ve hekimlik tanrısıdır.yunan mitolojisinde olduğu kadar roma tarafında da çok benimsenmiştir.oldukça ilginç bir öyküsü vardır.apollon teselya kralı phlegyas'ın kızı koronis'e aşık olur,kız apollon'dan hamile kalır.ancak bir süre sonra arkadya'dan gelen bir adamla daha sevişir.bu olayı izleyen bir kuzgun ya da karga durumu apollon'a bildirir.çok kızan apollon onu diri diri yanmakla cezalandırır. koronis tam ölmek üzereyken apollon onun karnındaki çocuğu kurtarı ve büyütmesi için kentavris kherion'a verir.asklepios,doğanın içinde büyüyüp onun sırlarını öğrenir.hatta ölüleri diriltebilecek kadar ustalaşır.ancak zeus doğal düzeni bozan ve kendi gücünü aşan asklepios'dan çekinmeye başlar ve onu yıldırımlarıyla öldürür.apollon'da bu olayı cezasız bırakmaz ve zeus'a yıldırımı bağışlayan kykloplar'ı öldürür.asklepios'un cansız bedenini de gökyüzüne yıldızların arasına yerleştirir.
asklepios'un tapınaklarına asklepion denir.buralar aynı zamanda ilk çağın hastaneleridir.en büyüğü ve en ünlüsü bergama'da olanıdır.
asklepios efsanesine anadolu'da yapılan bir katı da şudur(aynı hikaye lokman hekim içinde anlatılır);zeus asklepios'u yıldırımıyla öldürünce bu sırada hekimin yazmakta olduğu reçete oradaki bir otun üzerine düşmüş,yağan yağmurla kağıttaki yazı toprağa karışarak her derde deva sarımsak meydana gelmiştir.
asklepios,yunan tanrıları içinde ününü en uzun süre sürdürenlerden biridir.ortaçağ'a kadar karşımıza çıkar.hekimler asklepeides adında bir lonca etrafında bir araya gelirler.kos (istanköy) adasında yaşayan hippokrat'da bu geleneğe bağlıdır.asklepios'un yılanlarla sarılmış asası bugün de hekimliğin simgesidir.