Genel kanı, ani nöbet geçirmeye panik atak, bunun kronik hale gelmesine de anksiyete tanısı konuluyor ama komik bir durum var, panik atak geçiren biri akut sinüzit, anksiyetesi olan biri de kronik sinüzit sahibi olabilir. Özellikle anksiyetenin yoğun olduğu dönemlerde boğazda takılma ve burun tıkanıklığı varsa bir mr çektirmenizde fayda var.
Hayatımda gördüğüm en boş dizi. O kadar boş ki boşluğa düşsen izlemezsin. Anlatılacak gibi değil, izlenmesi lazım ama uyarayım: pişman olunması garanti.
Vücuttaki belirtilere göre olası hastalıkları olma ihtimaline göre sıralayarak veren, şimdilik Türkçe dil desteği olmayan fena olmayan program. Doğru teşhis koyduğu rahatsızlıklar olmasına karşın, seks hayatı vasatın altında olan birine hiv teşhisini koyması acayip güldürmüştür. Aslında programdan ziyade doktora gitmeden teşhis koymak kafaya göre ne kadar saçma onu da göstermiştir. Benzer etkileri olan onca hastalık var, tahlilsiz, gözlemsiz olmaz bu işler.
Genelde mide-bağırsak, psikolojjik, nörolojik, hormonel problemlerde ortaya çıkan; şeker, tansiyon, tiroid gibi hastalıklara eşlik eden durum.
Bir dönem yaşamış biri olarak karşımdaki insanda olup olmadığını konsantre olamayıp da söylediğim şeyden başka manada cevaplar vermesiyle ve bakışlarında arada gelen alakasız yere kilitlenmeyle anlıyorum.
Dikkat dağınıklığı, konsantrasyon bozukluğu da denebilir bi duruma ama görüşte de bir aorun varmış gibi hissettiriyor. Her şeyi görüyorsunuz ama sanki oraya biri koymuş da kaldıracakmış gibi bir his de var, bulanık olmayan perdeli görüş gibi.
10 dkdır izliyorum daha insana hayrı dokunan bir markanın reklamını görmedim. Bundan sonra bir şeyi kullanmadan önce bakıp reklamı varsa direkt vazgeçiyorum.
Bir de şunu unutmadık: bursaspor'un şampiyon olduğu sene kendini şampiyon sanarak taraftarınızın sahada timsah yürüyüşü yapması muazzam sahneydi. Sonra da sahayı yaktı ipneler.
insanların çoğu maddi ve sosyolojik nedenlere takılıyor, bunlar da birer etken ama asıl türkiye'deki şiddet ve asabiyetin sebepleri türk insanın tükettiği gıda besinlerinde gizlidir.
kısa bir araştırmayla stresin fizyolojik nedenleri bulunabilir, gereksiz adrenalin, kortizol ve insülin artışının nelere yol açtığı görülebilir.