üniversiteye geç gitmenin faydaları

entry8 galeri0
    1.
  1. üniversiteye geç yaşta gitmenin çok büyük eksilerinin olmasıyla beraber muhakkak ki getirileride olacaktır.

    olgun bir bünye olmanız münasebetiyle, en başta saygınlığınız yüksek olacaktır. bundan ötürü arkadaş grubunuzda sözü geçen, dediğim dedik bir insan olarak nam salabilirsiniz.

    olaya karı-kız ortamı yönünden bakacak olursak; yine burada avantaj sizden yana olacaktır. olgunluğunuzun getirdiği özgüven sayesinde gözünüze kestirdiğiniz her hatunu, yaş problemi olmadan rahatlıkla avcunuza alabileceksiniz.

    tabii bu bahsettiklerim asosyal, tipsiz, embesil insanlar için geçerli değildir. en başta oturmuş bir kişilik gereklidir efenim...
    1 ...
  2. 2.
  3. bir bok faydası olmayacaktır afedersiniz. zaten görünüş itibarıyla sizden 8 yaş küçük olup sizden yaşlı gösteren onlarca tip vardır. asistanlar desen sizden yaşça küçük olacak gelip size artislik yapacak. hepsini geçtim çalışmanız gerekecek. 30 yaşında babadan para alacak haliniz yok. zor işler zor.
    1 ...
  4. 3.
  5. olmayan faydalardır. kof bir avuntudan ibarettir.
    0 ...
  6. 4.
  7. zararlarının daha çok olduğu kesin olan durumdur.
    0 ...
  8. 5.
  9. dede lakabının takılması avantaj mı dezavantaj mı orası ayrı tabi ikinci üniversitem dediğinizde ayrı bir karizma katar insana*
    0 ...
  10. 6.
  11. 7.
  12. erkek ve kız için çok faydalıdır, gerçi üniversitede kız bulmak çok zor ama yinede yaş olarak geç orada olmak, çıtır kızlar ve çıtır erkeklerden faydalanmak için idealdir.yaş büyüdükçe karşı cinsin ilgiside farklılaşır.Bu cinsel faydasıdır.
    birde hocalar ile diyaloglarda daha olgun olmanın verebileceği avantajları kullanabilirsin.
    hocalar ile 3-5 puan not pazarlığı yaparken yaşını ortaya koyup vaktim kalmadı hocam diye olayı dramatize edebilirsin.
    1 ...
  13. 8.
  14. 22 yaşında mezun olmuş ve evlenme hazırlıkları yapan akranının durumunu gördükçe haline şükretmektir.
    1 ...
© 2025 uludağ sözlük