twitter ın tartışmasız en iyi fenomeni. neden derseniz, öyle dandirik tespitlerle mention silenlere tepki olarak; harbi tespitlerle yarmaktadır milleti. kendisi bursa da yaşamakta. arada mentionlara cevap verir görürse. bir gün kendisi ile oturup çay içmek isterim.. çok esprili adamdır vesselam. nicki @onderseren dir. bu da profili..
kesinlikle tweetleri takip edilmesi gerekendir. örnek verecek olursak. "şu an kahve içiyorum ama instagram olmadığı için paylaşamıyorum. siz gözünüzde canlandırın. kahve işte. böyle kahverengi." ya da " babama justin bieber türkiye'ye geliyormuş dedim, hangi takıma dedi.. cahillik çok zor."
Sıfır ego, harika bi adam. Kesinlikle en iyi fenomen. Çok ilginç ve güzel espiriler yapıyor.
Ve asla 10.000. Tweeti atmıyor.
Tweet atacaksa eskilerden silip öyle atıyor.
twitter aleminin en iyi fenomeni, abisi.
her tweet'i olay yaa, belli bir zaman sonra hiç sesini duymadığınız önder ağbi'nin ses tonuyla okumaya başlıyorsun attığı o şahane tweetleri. ara sıra mentionlara dönüşte yapar kendisi, sohbet eder.
not: selamın aleyküm önder ağbi, her dakika sana salça olmaya çalışıyorum twitterda, ara sıra cevap versen çoğu zaman siklemesen bile teksin ha, gel bir gün istanbul'a çay içelim en demlisinden.
ha bide; twitter aleminde önder ağbey varken, bingöllü kenanı neyleyim be.
çoğunlukla atasözlerini ya da deyimleri günlük hayatta karşılaşılan durumlarla bağdaştırıp bir adım öteye taşır. biz de okurken ters köşe oluruz ve güleriz.
misal:
1-
klasikleşmiş bir deyiş buluyoruz:
hayatımın en güzel yılları -askerlik, üniversiteye hazırlık vs- ile geçiyor.
temelimiz bu söyleyiş olacak. şimdi günlük hayatta çokça kulanılan can sıkıcı bir eylem, yaşanan durum vs bir şey buluyoruz ve bunu ara cümlenin yerine yazıyoruz.
yazar burada "telefonu şarja takmak" fiilini bulmuş.
sonuç:
hayatımın en güzel yılları telefonu şarja takıp çıkarmakla geçiyor.