sorun olmayacak bir davranıştır kanımca. insanın her an sevgilisini en lüks lokantalara götürememe durumu olabilir. ayrıca simit çay sevgili aşk dörtgeni mükemmel bir birliktelik olabilir.
karın gurultusuyla geçen 8 saat yolculuktan sonra, metro turizmin samandıra şubesinde inip en az 1 saat daha servis bekliyorsan, orası simit değil, kremlin sarayı gibi gelir adama. Günün her saati sıcak simit bulunur nitekim bahsi geçen simit sarayı şubesinde.
işte o zaman anlarsın ne kadar kutsal olduğunu o karışık simitlerin.
belki de son parası olmasına rağmen kız arkadaşına jest yapmak adına eve dönüşte otobüse binmek yerine yürümeyi tercih eden erkektir. kim istemez ki sevgilisiyle boğazda yemek yemeyi? maddiyat olmazsa adam ne yapsın, bu onun suçu değildir. canın sağolsun aşkım denilecek erkektir.
parası olmayan erkek olabilir. kaldı ki sevgililer arasında benim param, senin paran diye bir şey olmamalı.
eğer kız simitçiye götürdü diye sevgiliyi terk ediyorsa erkeğin "asıl ben seni terk ediyorum" demesi gerekir.
kızı simit sarayına götürebilmek biraz özgüven ister. lakin simit sarayına değil de lüks bir yere götüren kendini farklı tanıtmış olur ki bu da bir samimiyetsizlik göstergesidir. ayrıca bugün simit sarayına götürdü diye ömrü billah simit sarayına götürecek de değildir. yarın parası olduğunda daha da iyi yerlere götürecektir. şu an şartlar bunu gerektirdiğinden bu şekilde hareket etmiştir. bu tip durumlar kız tarafından asla yadırganmayacaktır.
daha da ilginci için;
(bkz: ilk çıktığında kuru pilav yemeye gitmek)
üniversiteye giderken tanıştığım bir kızla yaşadığım eylem, bir sene sürdü ilişkimiz.
öğrencidir. öğrenci olmasa dahi henüz maddi imkanlarını oturtamamış bir erkektir. ne yani lüküs lokantaya götürünce hayatının erkeği, simit sarayına götürünce pabucumun erkeği mi olacak? aşağılamaya mahal veremem hanımlar, kusura bakmayınız. hem siz simit sarayı ndaki simitleri, o tadı başka hangi simitçide bulabilirsiniz, söyler misiniz bana?
te allam ya!
- hödö beni röstoranta götürmedi!
ula önce düzgün bir lisan kullan!
günümüzün ekonomik sorunlarından dolayı ceplerin boş olması ve buna birde öğrenciliği eklersek simit sarayı gerçekten de tam bir saraya gidilmiş gibi bir hava yaratır.
(bkz: buna da şükür)