yok öyle bir şey, sadece şişmanların hayalinde yaşar. zayıf insanlar da ara sıra çok yer ama o bir kere yiyene kadar kilolular iki, hatta üç kere yemişlerdir. bir de atıştırmalıkları yemekten saymaz, bu kurnazlar.
ben de olan ve nefret ettiğim bir özelliktir. gün de en az altı öğün yemek yerim. yemek yedikten sonra içilen sigaranın, kilo almayı engellediğini düşünüyorum.
sinir bozucu tiplerdir. adam tüm ekmek döner yer, üstüne lahmacun yer, o esnada epeyce kola içer. üstüne tatlı falan yer. sonra gidilen mekanda alkole dayanır. orada da çerez yer, patates kızartması yer. mekandan kalkınca kokoreç falan yer. yer babam yer. afiyet olsun dersiniz ama aynılarını siz yerseniz davul gibi şişer, üstüne formunuzu bozarsınız. ama bu tipler bu yeme-içme eğlencelerini sık yaptıkları halde tığ gibi kalmayı başarırlar; üstelik spor bile yapmadan. hay maaşallah!
gititkleri diyetisyende "delimisin, kapıyı aç dışarıdaki sıraya bi bak hepsi senin yerinde olabilmek için milyarlar ödemeye razı takıl kafana göre" diye gönderilebilecek ve bu özelliklerini değişik şekillerde beğeni unsuru yapabilen insanlardır.
o, benim. kendimi bildim bileli 72-73 kilodayım.
aileden gelen bir şey galiba çünkü bizim ailede tek bir göbekli insan bile yoktur.* çok kral bir duygudur.**
bol bol yemesine rağmen kilo almıyorsa 7 24 sıçan insandır bu. yemiş yemiş bir de üstüne utanmadan sıçmıştır. metabolizma hızlı çalışır ancak bu kişiler genellikle gençken zayıf olmalarına rağmen yaş ilerledikçe aynı yeme hızlarını ve miktarlarını korurlarsa, metabolizma yavaşladıkça hızla kilo almaya başlarlar. burdan o insanlara sesleniyorum. bolca sıçınız daha çok sıçınız hep sıçınız.
sinir olduğum insan tiplemesi. yiyorum yiyorum kilo alamıyorum ayaklarında nispet yaparcasına gezinirler ortalıklarda bide bunun kilo alabilmek için doktora giden versiyonu vardır onlarada iki kez sinir oluyorum.