Saçmasapan bir düşünce ya da düşünme şeklidir. insanları içtikleri içeceklere göre yargılamak kadar aptalca bir davranış olamaz. Ucuzdur, uygundur, bütün insanların ulaşabileceği kadar yakınındadır. Çay aslında eşitliktir be, samimiyettir. Asıl 'eğitimsiz' diye cümle kuran arkadaşın eğitimine bir göz atılmalıdır. Saygılar.
çay içen insan ota boka white chocolate mocha içen insanlardan nicedir.
çayın felsefesi var amına koduğum demek istiyorum ama kızçe olma ihtimalin var.
Büyük ihtimal Eline kahve bardağını alıp sığır gibi sokağa dökülen birinin iddiasıdır. Kendisi eğitimli olduğu için zayıf kişiliğini bir kahve bardağı ile gizlemeye çalışıyor.
Çok doğru bir tespit. Mal gibi Starbucksta saatlerce oturup boş boş facede gezinirken elitist gibi görünmek bakın gibi diyorum, eğitimden gotunuzun tavana vurduğunu resmidir.
Ülkemizde çay tüketimi büyük şehirlerin dışında büyük oranda standart siyah Rize çayıdır. Büyük şehirlerde çalışan kesimin nüfusa oranı daha yüksek olduğu için farklı damak tatlarına hitap eden farklı ülkelerin çayları da tercih edilebiliyor. Genellikle demlik poşeti ve fincan poşeti formunda olduğu için bu tip çaylar Anadolu insanının genel anlamda çay hazırlama ve sunma kültürü ile damak tadına uymuyor.
Eğitimin Türkiye'de iller bazında dağılımı ile bu tabloyu kıyaslarsak sanıyorum ki iç ve orta Anadolu insanı nispeten eğitimsiz ve siyah dökme çay tüketicisi çıkacaktır.
Çay tüketen ama farklı ülke çaylarını tüketmeyen halkımız kahve olarak da Türk kahvesi tüketme eğiliminde olup nispeten genç nüfus suda çözünen granül hazır kahve yanı nescafe tüketme eğiliminde.
Öğrenci milleti denen grup kahve olayına yüklediği anlam ile statü takip ettiği ölçüde bu başlık anlam kazanıyor.