bugün

yokluğunda plastik bardakla içmiş bünyeler için aliyyül aladır.
bir dilim peynir versinler çay tabağında bile içerim.
şekilciliğe takıntısı olmayan, alkolle arası iyi olan zihniyettir.
rakı bardağından bihaberdir. zaten kola bardağı, meyve suyu bardağı falan hiç bulundurmaz evde. suyu bile çay bardağıyla içer.
rakı bardağım yok diye rakı içmediğim çoktur, adabına uyacaksın. Ya ben pet bardakta rakı içen gördüm arkadaş!!
plastik bardaktan iyidir fikrini taşıyor olması muhtemel alkoliktir.
çay bardağını ceketin iç cebinde gezdirmek, rakı bardağına göre daha kolaydır, gün içinde bulduğu her fırsatı değerlendiren düzenli içiciler genelde bu sebepten dolayı çay bardağı tercih eder, bu tiplere görsellik hiç önem arz etmez, önemli olan kafaların güzelleşmesidir. rakı kadehini fotoğraf çektirmek için kullanacaksan çay bardağı tabi ki hoş görünmez.
verdigi hazzi ve tadi hic bir zaman anlayamiyacak olan yazar soylemi.
tanım: canının istediği gibi rakı içen insandır.

çay bardağı nedir? rakı bardağı nedir?

çay bardağı ilk yapıldığında sadece çay içilmelidir iddasıyla mı yapıldı. veyahut neden insanlar o bardağa çay bardağı dedi. sürekli çay içilen bardak günümüzde rakı içilen bardak olsaydı şimdi rakı bardağında çay içmek mi ilkellik göstergesi olacaktı. insanlar kolayına nasıl geliyorsa öyle kullanmış içmiş. kadehte rakı içtiğinde şarap tadı mı alıyorsun nedir? eti çatalla böldüğünde ilkel mi oluyorsun. e çatal kullandık yetmiyo mu? lahmacunu elle değilde çatal bıcakla yesek modern mi oluyoruz.
ayrıca babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? *
ilkel diyen zihniyet godomansa başlık doğrudur.
muhtar kafasıdır. candır. hem böylece 1 ufak yarım saatte bitmez muhabbet de uzar.
rakı'nın tadını çıkaran zihniyettir.
domates kasasının üzerine serili bir gazete kağıdı üzerinde beyaz peynir, kavun muhabbetine kurban olunası birkaç dost...

varsın bana ilkel desinler amk ben bu ilkelliğin mutluluğunu seviyorum.
Türk filimlerinde kenar mahallede oturan ve aynı zamanda baba yürekli olarak gösterilen ayyaş adamlardır.
aynı zamanda otantiktir ama.
rakının nasıl içilmesi gerektiğini bilen zihniyettir. rakı bol buzla içilir ve büyük bardakta buzlar eridikçe rakı tadını kaybeder. çay bardağında içilmesinin sebebi rakı tadını kaybetmeden ve gerektiği adabıyla bol buzla içilmesi gerektiğindendir.
uzun boru gibi bardaklardan tat alınmadığının farkında zihniyettir.
bir tarzdır. birayı arjantin bardakta istemek gibidir.
bakmayın siz rakı bardağı olmadan içmem diyenlere, rakı bardağı dedikleri şeyin aslı limonata bardağı.

rakı soğuk içilmesi gereken bir içkidir fakat rakıya buz koyulmaz, buz rakıyı bozar. eskiden rakıyı soğuk tutmak için buzlar kırılırmış bardağın koyulduğu sepete serilirmiş falan bir sürü sıkıntı artık rakı soğutma kaseleri var, alın kullanın. konumuza dönersek duble diye tabir ettiğimiz bardaklarda rakı bekler, bekleyince ısınır, ısınınca soğutmak için buz koyar ve rakıyı bozarız. denklem basit diye düşünüyorum.

rakı önceleri yüksük kadeh ile sek olarak içilirmiş. bu yüksük kadehler 4 cl hacmindedir. ince belli çay bardakları ise genellikle 9 cl hacminde olup, dudak payını çıkıp kadehin yarısını rakı yarısını da soğuk su ile doldurduğunuz takdirde size yüksük kadehteki rakı oranını verir. tek farkı rakıyı yumuşatıp yudum sayısını bir adet arttırmaktır. tek tekçilerin vazgeçilmezidir.

uzatıp sıkmak istemiyorum, çay bardağında rakı içmek rakı kültürünün hasıdır. anadolu ürünüdür, bizdendir. için içirin efendiler.
tasla içmekten iyidir tabi.
Fakir olduğu kesin olan zihniyettir.
akrep burcudur.
samimi birinin zihniyetidir.