bir türlü dikiş tutturamamak mı denir, kepazelik mi denir tam kestiremiyorum. sanırım eğitim sistemini bir tür lego zannedenler var. parçaları söküp söküp farklı birleştirip, farklı farklı şekillere ulaştırma amacında gibiler. oyuncak gibi devamlı sınavların isimlerini, içeriklerini, stillerini değiştire değiştire öğrencileri kaosa sokma amacı güdülüyor olsa gerek.
"öss'den sıkıldık ygs olsun, lgs'den sıkıldık oks olsun yok yok oks'de güzel durmadı en iyisi sbs yapalım.
içerik iyileştirilmesine gitmenin hiç bir anlamı yok isim değişsin yeter, nitelik aynı kalsın şekille oynayalım. 8+4 olmasın, 4+4+4 olsun daha havalı. " şeklinde düşünüyor olmalılar.
not:neyin kafası bu bilinmez. bu gibi önemli değişimlerinde doğru düzgün artıları eksileri belirlenmeden, nedenleri sonuçları belirlenmeden ve en önemlisi eğitimle hiç alakası olmayan kişiler tarafından yapılmasıda ayrı manidar. sanıyorum ki eğitimci, pedagog vs öğrencilerle yakından ilgili kişilerin fikir birliğine vararak eğitim üzerinde çeşitli değişimlere gitmeleri rasyonelliğe daha uygun.
amk 2 sene oldu la geleli, hele bi oturup soluklanın. ayırca milli eğitim bakanı mı bakıyor bu sınavlara, ösym başkanı ne işle meşgul. tatmin etmekle mi.
bizler mahvolduk milyonlarca kişi istemediği bölümleri okulları bitirdi bu yüzden istemedikleri işlerde çalışıyorlar ülkenin yarısı mutsuz yarısı makarnasıyla mutlu ama hala sıçıp sıvamaya devam ediyorlar, yazık.
Onu bunu siktir ette temel liseye giden beyinsiz ergenlerin ortalaması, devlet lisesindeki sınıf birincisi pelinsu'nun ortalamasından bile fazla. Dershaneleri kapatıp temel liseleri açtı. Şimdi de devlet lisesinin gardını düşürüyor. Devlet baba senin ananı sikiyim