yere düşen silginin görünmez olma özelliği

entry12 galeri0
    9.
  1. bi nevi savunma mekanizması.. siz siz olun silginize sahip cıkın.
    0 ...
  2. 8.
  3. köşeleri hafif yuvarlak olduğundan top gibi sekip sekip gözden kaybolması olayıdır. biraz hava alıp döner merak etmeyin...
    0 ...
  4. 7.
  5. fıtık edici özelliktir. şöyle ki; sürekli silmekten yusyuvarlak bir hal almış silgi artık tekerlek moduna girmiştir ve en ufak bir dokunmada yuvarlana yuvarlana tahmin edemeyeceğiniz uzak köşelere kendini savurur ve yeni maceralara atılır. bu durumda silgi sahibinin tek yapabileceği belini boynunu büküp uzun süre masa altlarında söz konusu maceraperest silgiyi aramaktır. bu da bel boyun fıtıklarına sebebiyet verebilir, ondan yani. **
    0 ...
  6. 6.
  7. bilimsel açıklaması

    araştırdım buldum, şöyle ki: silgilerin kimyasında yoğun duygulara maruz kaldığında seyrelici özellik gösteren bir madde varmış. nasıl derseniz: öğrenci silgisini yere düşürdüğü vakit 'ulan silgim kaybolursa ben n'aparım?' diye düşünüp karmaşık duygulara gark olduğu için, bundan etkilenen silgi normaldeki görüntüsünden farklı, yarı görünmez bir hal alırmış ve öğrenci silgiyi bulamazmış.

    sonuç

    silgimizi kaybettiğimizde panik yapmayalım, hiçbir şey olmamış gibi arayalım onu. aksi takdirde bir dizi kimyasal azizliği uğrarız ve çok sevdiğimiz, bebişimiz olan silgimizden olmuş oluruz.
    2 ...
  8. 5.
  9. elastik ve asimetrik yapısı nedeniyle, düştügü zaman nereye sekecegi kestirilemeyen silginin ne menem bir seydir ki yok olmasıdır.
    0 ...
  10. 4.
  11. 3.
  12. bazılarının, bu durumu daha başlamadan bitirmek için yarım kilo kütlesinde kocaman bir silgi aldıkları görülür.
    2 ...
  13. 2.
  14. daraltıcı nesneler grubuna giren silginin taşınmamasıyla çözüme varılabilecek sorun.
    1 ...
  15. 1.
  16. silginin rengine göre değişebilen durumdur.
    2 ...