kullanmak için heveslendiğim, kullandığım vakit etrafımdan 'özenti piç' sıfatlarını bolca işiteceğimi tahmin ettiğim için asla kullanamayacağım buruk kelimelerim onlar benim..çocuğum gibiler. öperim ki onları ben.
duyduğum, okuduğum zaman hiç bir anlam veremediğim ve zaten hiç bir anlama gelmeyen 4 harflik saçmalık. ne demek ya bu böyle aptallık görgüsüzlük saçmalık mı olur.
zzzzz Çelik
" Diyemedim ya la.... =)))) " xxxxx Dost ve yyyyy Akyer ile birlikte Karaculha'da.(bura nere amk lan!)
Beğen · · 55 dakika önce, Facebook for Windows Phone ile ·
yani şimdi bu ne demek ya böyle salak salak şeyler yazınca ne oluyor ki?
karşıdaki karaktere seslenme vardır.
yıkadık ya la burada kullanıcı aslında, zikredilen malzeme ya da nesneyi yıkamış olduğunu karşı tarafa bildirme isteğindedir.
(bkz: tüyü nereye dikeyim ?)
son günlerde milletin ağzında sakız olmuş boku çıkmış cümledir. her şeye ya la. ankaraya yakın biri olarak bende kullanırım bazen. ama çok kullanılınca itici oluyor millet komik olduğunu sanıyor.
Geri zekalıları tespit etmekte oldukça başarılı söylem.
Söyleyenin amacı nedir? Neye hizmet eder? Neyi pekiştirir? Bırakın kendi yorelerinde kalsın. Taklitlerden sakınınız. Çakma marka kullanıcıları sizi.
ankara, çorum, çankırı, kırıkkale yöresine ait repliktir. diğerleri özentidir.
konuşurken söylendiğinde arada kaynıyor tamam ama!!! yazarken iki kelimede bir "ya la, ya la, ya la" olunca cinler tepeme çıkıyor amk. ya la, ya la, ya la, ya la... bu ne lan!
kayseri, adana, yozgat, çorum bölgelerinde sıkça kullanılan bir sözcüktür. geniş aile dizisinde kullanım tarzı bakımından bizleri güldürmeyi başartmış, dilimize pelesenk olmuştur.
ufuk özkan nam-ı diğer cevahir'in geniş ailede canlandırdığı karakterde sürekli olarak kullandığı hede.açılan başlıklarda olsun,normal yaşamda sıkça milletin ağzına sakız olan hededir.di mi ya la..*