biraz php vr javascript bilginiz varsa sitenizi blog goruntusunden kurtarabilir ve hayalinizdeki tasarima yaklasabilirsiniz. bunun hakkinda bir tutorial yayinlayacagim. php araciligi ile ana sayfadaki tarih eklntisi kaldirma, normal yollarla kaldirilamayan metabox lari silme, temayi turkcelestirme, login box ekleme gibi seyler.
guzel seydir wordpress. tavsiyem iki sutunlu bir tema kullanin. uc sutun yer israfi ve sonradan degistirmek istediginizde ugrastiriyor. bir de mutlaka facebook comments ve like buttonlari kurun.
Açık kaynak kodlu blog uygulaması.. Tavsiye ediyorum ben şahsen kullanımı kolay ben 2012 yılında ilk açtım sonra biraz karmaşık gelmişti o zamanlar şuan çok kullanışlı bir sistem.
sakircanhalil.wordpress.com
Ya ben yanlis dusunuyorum ya da bu meret gercekten cok iyi. Biraz saglam seviyede php bilginiz var ise kisa zamanda ogrenebileceginiz bir framework ile bu laravel olur symfony olur cok daha iyi isler yapabilirsiniz komunite diyecekler icin symfony icin ornek verecek olursak knpbundle gibi 2 binin uzerinde farkli ihtiyaclara cozumler sunan bundle lar var. Belki kucuk capli isler icin iyi ama gelismis isler icin ayni seyi soylemek guc.
2006'da ilk kullananlardan birisiyim. Google'da birÇok siteyi geÇerdi. Tabi bunun sebebi sade yazılımı başarılı default temaları ve sektöre uğramamış SEO'nun parÇalarından SEF idi.
alternatiflerini de denedikten sonra kullanım kolaylığı dolayısıyla şahsıma en uygun olduğu kanaatine vardığım cms'dir. hostingle ilgili tavsiyem için (bkz: siteground com), onun dışındaki soru ve sorunlarda elimden geldiğince yardım etmeyi bir borç bilirim.
yine bir günümü ayırdığım, kullanımı en basit ama en katil edici kişisel yayın sistemi. Kafayı yemek üzereyim. kalkıp çay demleyeyim bari. bugünlük yeter.
Açık kaynak kodlu blog sitesi. Aynı zamanda kullanılan birçok sitenin script yerine wordpress kullandığını bilmekte fayda var. Gayet kolay bir arayüzü olmakla beraber eklenti destekleriyle seo açısından da avantajlı bir sistemdir.