Dönüşünün de gidişi kadar zahmetli olduğu durumdur. Zira döndükten sonra elbiselerin tekrar giyilebilir kıvama getirilmesi hazırlamaktan daha zor bir iştir.
Ayrıca uçak seyahatlerinde yapılabilecek kıllıklara hazır olabilmek adına yöntem geliştirme çabası da ayrı bir külfettir insana.
(bkz: uçakta 2 yolcunun tek valizinin kabul edilmemesi)
alacaklarını en ince ayrıntısına kadar düşünmek.
ayakkabı ve çantaları yüzeyi kırılmayacak şekilde yerleştirmek.
valizde daralan hacmi ve dışarda kalan elbiseleri gördükçe içinizin de daralması.
Lanet olası eylemdir. 10 ay için şehir değiştirirken yapılıyorsa bir de o lanet olası üniye gidiliyorsa insanı bunalımlara sevk eder . Seç katla en uygun şekilde yerden tasarruf etmeye çalış bitmez bi türlü . Sonra bir de baba azarı yerseniz tam olur, ne olacakmış bu kadar eşya niye alınıyormuş . Arabaya sığmıyormuş o götürmese uçakla nasıl gidecekmişim. O bana bu kadar eşya getirme dememiş mi , vs. Vs...
insanın ömründen boşa saatler çalan eylem. eğlenceli hale getirmek için hazırlarken müzik dinlenebilir ama bir bakarsınız güneş doğmuş, eşyaların yarısı dışarda kalmış.
gidilecek yere göre farklı duygular gösterebilir. misal; bir aylık bir tatile çıkıyor ve istediğiniz yere gidebiliyorsanız, bu valizi hazırlamak inanılmaz keyifli olabilir.
Darısı benim başıma diyerek iş bu entryide sonlandırıyoruz.
genelde son dakikaya bırakılmasından dolayı bir sürü saçma şeyin alınmasına rağmen kilit eşyaların unutulduğu yapılması güç eylem. devamında söz konusu valizi taşımak gelir ki on valiz hazırlamaya bedeldir.