TRT 'ye ödediğim hiç bir kuruşu helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun, yedikleri, içtikleri. Oraya o geri zekalıları dolduranların da Allah belalarını versin.
uzay araclarinda fazladan her bir gramin binlerce kilo yakit goturdugunu bir velgeselde gormustum yani hicbir gereksiz agirlik sokmazlar icine uzay aracinin utanmasalar agirlik yapiyor diye astronotlarin 1 tane bobregini sökecekler belgesel oyle diyordu bi topun agirligindan ne olacak demeyin gramlarin bile buyuk yakit harcadigi söyleniyor .
sabah ben de okudum bu haberi ama haber böyle değildi. topu patlamadan sonra enkazda buluyorlardı ve dün de facianın yıl dönümünde başka bir astronot oraya çıkarıyor ve bu fotoğrafı twitter hesabında paylaşıyor diye bir haberdi ve doğru olanda bu haber zaten.
Lan salaklar, uzaya gönderilen tüm araçlar dış basınç, radyasyon ve uzayın diğer etkilerine göre tasarlandıkları halde her görevde zarar görür.
30 senedir sikik bir deri nasıl oluyor da hiç bozulmaz orada kalır ve ayrıca yerden 15 bin metre yukarıda patlayan bir uzay aracından 400 bin metreye nasıl çıkar salak mısınız lan, fizik kurallarına aykırı bir kere.
Bu durum tıpkı 11 eylül saldırlarında kuleye çarpıp kara kutusu dahi yok olan uçağın pilot kabinindeki sözüm ona teröristin pasaportunun taaaaaaa o kulenin tepesinden ve uçağın içinden ve hatta teröristin cebinden tek bir yanık olmadan caddeye düşmesi ve polis tarafından "aaaaa teröristin pasaportu " diye ceeee etmesine benziyor bu olay.
şüphesiz ki 1986'da atmosfere çıkamadan infilak eden ve içindeki yedi astronotun hayatını kaybettiği Challenger uzay gemisinin içindeki futbol topunun 30 yıl sonra iss'e çarpmasıdır. evet.