uludağ sözlük yazarlarının çok az oy kullanması

entry8 galeri0
    ?.
  1. uuserlarin ellerinde olan kisiyi artilama veya eksileme gucunu cok az kullanmasi olayidir. sebebi demokratik doneme gecerken mesrutiyet doneminin cok kisa yasanmasi ve demokrasiye tam anlamiyla gecilememis olmasidir.

    edit: adim adim got olmak. ya da yok oyle demiyelim, uludagin gucu ulan! diyelim.
    5 ...
  2. 1.
  3. saka bir yana, nasil oluyor da her gun binlerin girip ciktigi sosyal bir platformda bu kadar az oylaniyoruz sorusunu akillara getiren sacmaliktir.
    3 ...
  4. 2.
  5. entry lerin okunmamasından kaynaklanan sorundur. zira okunduğu takdirde artı ya da eksi bir oy verilir..
    5 ...
  6. 3.
  7. "pekiyi pek güzel","eh işte","iyyyyy iğrenç" kategorisine uymayan entrylere yapılan eylemsizliktir.
    1 ...
  8. 4.
  9. kimi zaman oylamaya değer entry bulamamaktır. veya entrynin kişiye hiç bir şey ifade etmemesi durumudur. yazar okur geçer, oylama ihtiyacı bile duymaz. şahsen beğenilen entrylerin kesinlikle oylanması taraftarıyımdır. az çok demeyelim abiler ablalar.
    0 ...
  10. 5.
  11. oylamalarda karşılaşılan zorluklardandır. belli zaman kavramları ile kısıtlanmış oylama eylemlerinden kaynaklıdır. elbette herkes gibi isteriz oylamak ama zaman alıyor!
    0 ...
  12. 6.
  13. her yazdığı cümle için yazarların oy beklemesidir bence tuhaf olan. oya değer entrylerin az olmasından kaynaklanan bir durumdur bu aslında. mesela hem artı oy hem de eksi oy verilmeyecek entryler çok sayıda vardır. bu durumda kişinin insiyatifine kalır durum. eğer benim gibi eh işte vermeyi sevmeyen biriyse oy kullanmadan okur geçer. yoksa gerçekten iyi bir entry çok sayıda artı oy alabiliyor.
    1 ...
  14. 7.
  15. sebebinin girdilerin okunmamasıyla doğru orantılı olduğunu düşündürendir.
    ben bir başlık altındaki girdileri elimden geldiğinde okumaya çalışsamda yinede eksi oy vermemeye dikkat ederim. şukela daha cazip gelir. beğenmediğim düşünceyi eksilemem ama beğenilibilicek ve samimi bulduğum her entryi artı oylamaya dikkat ederim efendim.
    1 ...
© 2025 uludağ sözlük