namazınızı evde kılsanız da doğuda ki aç bilaç çocuklara aş , yakacak , okul imkanı sağlasanız inancınıza daha denk düşmez mi? allah katında daha çok sevaba erişmez misiniz? genel söylemler gibi geliyor size ama , ülkemizin camiye hiç ihtiyacı yok. inanan insan şovenlik yapıp ''bakın ben camiye gidiyorum hede hödö...'' gibisinden şeyleri için camiye gerek yoktur. gayet ki inanan ve inancına sonuna kadar bağlı insanlar evinde de gayet güzel ibadetlerini yapabilirler. zaten din allah ile kul arasında değil midir ? ona gidecek paraya yazık biz zengin bir ülke değiliz. insanlarımız çok muhtaç , inanın inandığınız allah size kızıyordur bu düşünceleriniz için ancak mantık tune sizde...
4 ateist biraraya gelip de -hazır camiye filan ihtiyaçları yok iken ve evde kendi kendilerine allah'a inanmıyorken- ceplerindeki paralar ile ellere verdikleri talkımların bir kısmını gerçekleştirip de kendileri salkımı yutmadıklarını ispatlayana kadar her ay beğenilen üç entryi açık artırma ile satıp gelirini kendisine bağışlayacağım dernektir.
ulan zaten topu topu 3-5 adam var namaz kılan. onlar da takıyye yapıyorlar. a.q. bu ülkede devlet aç insanı doyuramadıysa gidin siz doyurun. devlet okul açamadıysa gidin o paralarla siz okul açın. devlet fakire yardım edemiyorsa siz verin darısını buğdayını.
ulan hala anlamadınız buranın aslında laik bir ülke bu sözlüğün de laik bir sözlük olduğunu.
devlet işini yapmıyorsa siz de cami yapmayın ulan hergeleler. tepkinizi koyun ortaya.
adamın babası yalamış yutmuş devlet ihalesini, bulmuş parayı, a.q. ahretin yaşasın dünya demiş, oğlunu kızını da doyurmuş dünya zevkine. ölünce atın sıçtığı bok kadar dünyada bir yer kaplayacak bir bedenden başkasına sahip olmadığını düşünen dingil takoz adam var. elbette bayan da var. siz kalkmış hala cami, yardım, yaşatma tematiğine sıkışmışsınız.
olum çağdaş olun biraz.
21. yüzyıla girdik ulan! ne allah'ı, ne camisi, ne ibadeti?
not: sizi bilmem ama bu sözlere alınacak ne allah olduğuna, ne tanrı olduğuna, ne yehova olduğuna ne de kutsal bir inek olduğuna inanıyorum. malum kutsal olup tapılan güç, bir kısım tosun-cafere göre ironi konusunda daha keskin bir anlayışa sahiptir.