uludağ üniversitesi

entry1019 galeri23
    19.
  1. sadece tıp fakultesine yatırım yapan okul..oditoryum we hawuz insaati öle dururken tıpa yatırım yapmaya dewam eden dier fakultelerini saldım cayıra mewlam kayıra misali bırakan gelistirmeyen..bursa gibi bi sanayi sehrinde olmasına ragmen muhendisligininde adam gibi labı olmayan kampus alanı genis yesil ama bos universite..
    4 ...
  2. 18.
  3. öss yi kazanacak puanı bile alamayan öğrencilerin bok attığı üniversite...
    80 ...
  4. 17.
  5. öss'de iyi puan alamamıs ögrencilerin can simidi misali,iyi kötü bi yere kapagı atalım mantıgıyla gittikleri vasat üniversitedir.
    8 ...
  6. 16.
  7. Arabayla girişlerde yaklaşık bir seneden beri alınmayan ücretin yeniden alınmaya başlandığı üniversite.Eskiden Görükleden girişte para alınmıyordu (yada ben vermeden geçiyordum kapı falan olmadığı için).Eğer hala öyleyse inadıma görükleden dolaşıp vermeyeceğim o parayı.
    Sayın Rektörümüze AS Tv de sunucu tarafından oditoryum akıbeti hakkında soru soruldu.Rektörümüz de "öğrenciler bir etkinlik yapmak istedi de yer mi göstermedik.kapı gibi Fethiye Kültür Merkezi var" gibi bi laf etmişti.Evet kapı gibi, iznik'teki Osmanlı dönemine ait kapılara ulaşmak bile daha kolay...
    Ta lise dönemlerimizde şenlik zamanı gelir üniversiteli gibi görünmeye çalışırdık burda.eminim hiç belli olmazdı.*Ozamanlar gözümüzde amma farklıydı uludag üniversitesi.Şimdi ise çok farklı.Sevmiyor muyum, hayır seviyorum.Ama ozaman nasıl da safça etkilenmişiz.Hayır yani ben o zamanlar nasıl olup da çok beğeniyordum şenlikleri,hayret ediyorum kendime...

    Edit:13 nisan 2006 itibariyle farkettim ki Görükle'den dolaşma yöntemi de işe yaramıyor.Ordan da artık para alıyorlar.
    4 ...
  8. 15.
  9. girmek için tam 1.5YTL ögrenci 1 YTL vermek zorunda oldugunuz acaba nerden kekleri dürtsek diye çok kafa yoran universite
    3 ...
  10. 14.
  11. ilgili yıllarda ösym'nin başında bulunan fethi toker'in bizi getirdiği mandepsinin kısa adı
    3 ...
  12. 13.
  13. çok büyük kampüsü olmasına rağmen bu kampüs öğrenciden çok yaban hayvanlarının yaşamasına elverişlidir. bir kaç tane yemekhane tipi kafe haricinde * öğrencilerin oturup,muhebbet edip,eğlenebileceği hiç bir yer olmaması ve buna benzer yerlerin şehir merkezinde yani kampüse 40-50 dakika uzaklıkta bulunması dışında fena olmayan bir üniversite.
    7 ...
  14. 12.
  15. bir cok yonden eksik olsa da,ogretimi ve kendisini begenmis,profesor ayaklarina yatan ogretim gorevlilerine,uyuklayan,sopaların sopaparını hakeden ogretim islerinde calisan memurlara sahip olsa da buna ragmen,sinirlarina giridlidigi andan itibaren,insanin icini isitan,turkiye'nin en buyuk kampuslarindan birisine sahip universite..
    7 ...
  16. 11.
  17. IIBF'den 4 yılda mezun olmanın büyük bir başarı sayıldığı üniversite.
    11 ...
  18. 10.
  19. anfi bozması kantiniyle beni benden alan üniversite
    5 ...
  20. 9.
  21. diger üniversitelerce sürekli sisteminin değişmesiyle meshur üniversite. sanırım bizim üniversitede ondan imrenmiş.
    5 ...
  22. 8.
  23. ulaşım hariç,4-4 lük sayılabilecek üniversite(tabiki türkiye üniversitelerine göre).

    *öğrencilerinin büyük bi kısmı bilmesede, "dikkat yabani hayvan çıkabülür" levhalarının ormanlık alana girmesinler diye tırssınlar mantığıyla konulşduğunu sansalarda, acayip garip hayvanlar dolaşır bu kampüste, mühendisliğin yeni binasının arkasındaki tel örgülerin oralarda, bildiğin inekten bile daha büyük geyiklerin etrafta dolandıklarını ve öğrencilerin bunları beslediklerini görürseniz afallamayın derim.
    Ben pek kötüleyene şahit olmasamda genelde ankardan gelenlere iklimiyle, doğasıyla, şehri ile cennet gibi gelir-izmirden gelenler eh işte ege tutmadı ama buda fena deelmiş bea hem aile baskısındanda kurtulduk fazla uzakta değil izmire derler , istanbulluların büyük kısmı beğensede istanbul dışını hiç görmemiş ve dünyayı istabuldan ibaret sanan bazı tiki concon takımı "ayy burası köyy gibi, çok ufakk bi şehir " v.s demelerine aldırış etmemek, kafalarını okşamak lazım.
    22 ...
  24. 7.
  25. türkiye yükseköğretim sistemindeki garabetlerden biri.

    yanlış anlaşılmasın, türkiye'deki tüm yüksek öğretim kurumları birer garabet örneğidir.
    kimi az kimi çok. ama hepsi teker teker..
    6 ...
  26. 6.
  27. 2003 de getirilen sistem değişikliği* adı altındaki afla bi çok iibf öğrencisini mezun eden üniversite. (bkz: 41487) teşekkürler uludağ.
    4 ...
  28. 5.
  29. saçma salak çan eğrisi yüzünden kendi açımdan pek bitmesi mümkün olmayan üniversite.
    9 ...
  30. 4.
  31. okulun kampüsüne ilk defa gelenler, hastane ve rektörlük binasının ilerisindeki büyük inşaatı gördüklerinde "bu ne?" tepkisi verirler. onun adı oditoryumdur. yaklaşık 15 senedir inşaat sürmektedir ve bu gidişle 15 yıl daha sürmesi beklenmektedir. bunun dışında yukarıda bir yerde hurdalığa çevrilmiş bir yüzme salonu inşaatı vardır. onun da durumu içler acısıdır. okulda sosyal binalar bu haldeyken eğitim fakültesinin yanına 6 ay içinde teknopark diye bir yer kurulmuştur. burası teknoparktan çok tofaşın kendi "küçük sanayi" si durumundadır. yani uludağ üniversitesinde istendiğinde binalar kısa zamanda sıfırdan yapılabilmekte, ancak %80 bitmiş binalar çürümeye terk edilebilmektedir.

    kampüsündeki inşaat çalışmaları dışında kampüse diyecek bir şey yoktur. bundan 6 sene öncesine kadar sınırları olmayan bir kampüs iken sonra çitlerle çevrilmiş ve yüzölçüm olarak odtü kampüsünden sonra türkiyenin en büyük kampüsü olmuştur. bunun 1/3 ü orman, 1/3 ü tarladır. öğrencilerin görüp görebileceği tüm mekanlar kalan 1/3 ün içindedir.
    21 ...
  32. 3.
  33. 2.
  34. tip fakultesi ağirlikli bir üniversite olmasina rağmen,en kotu doktor mezun veren universite.
    14 ...
  35. 1.
  36. bursa'da, görükle köyü yanında bulunan üniversite.
    11 ...
© 2025 uludağ sözlük