parmak kaslarını ileride harab edecek, yamuk parmaklara sahip olacak insanlardır.
hiç anlamış değilim. insan neden uçlu kalem kullanır ki. her defasında uç almanın mantığı nedir?
sen değil miydin ilkokulda kursun kalem kullanan. öğretmenin boşuna demiyordu sana uçlu kalem kullanma diye. uçlu kalemlerde uç ince olduğu için, ucu kırmamak için kaleme dikkatli basınç uygulamak zorunda kaldığından, insan çabuk yoruluyor.
ilkokul öğretmenlerimiz ne kadar da iyi şeyler söylüyorlarmış değil mi? şimdiki zıpır gençliğe bakıyorum da kursun kalem kullanan insan bile görmek zor. çok üzülüyorum. hiçbir şeyin farkında değiller. hele üniversitede uclu kalem kullananlar daha garibime gidiyor. hadi lise talebesi cahil, sen de mi cahilsin be güzelim.
netice itibari ile tespitimi yapıyorum; uçlu kalem kullanan insanlar el sağlığını düşünmeyen, kursun kalemin değerini, ucuzluğunu, sağlığını kavrayamamış insanlardır.
bazen uçlu kalem kullanan kızları zor durumda bırakabilir...*
jeren:
-ayy!zuhal uçum bitti uç verir misin?0.9 olsun ama..diğerleri hemen kırılıyor ya
zuhal:
-tamam ceren...yaaaa jeren beni 0.9da dayanmıyor artık o bile kırılıyor ne yapıcam bilmiyorum...
yan sıradaki ali:
-bende var zuhal ama senin kaleme sığar mı bilmem..
-ay ali sen benim kalemi bilmiyor musun?sığar tabe sığmaz mı canım
sınıfın kızlarından handan:
-yuhhhhhhh!!!
yurdum insanına can sıkıntısına birebir gelen "kalem döndürme" sporunu öğretmiş olan insandır. ayrıca bozuk uçlu kalemleri de içini çıkartarak tüftüf oyununu icat etmesine yol açmıştır. çok da zevkli bir oyundur; ağızda tükürükle ıslatılmış kağıt parçası arkadaşının yüzünde yapışık kalır resmen.