babanın şirketi varsa ve işletme okuyup bilmem kaç sene götünü yırtıp burnu havada gezen doktordan daha fazla kazanacaksan mantıklıdır. Ayrıca tıp puanından yüksek mühendislikler de mevcut illa puan bazında Bakıyorsan. (bkz: ODTÜ makine)
her mesleğin önemi ayrı. musluğunuzun bozulduğu bir pazar günü fellik fellik muslukçu ararsınız. hiçbir mesleği küçümsemeyin. ha doktorların mesleği kutsaldır o ayrı mesele.
pdr ve elektirik elektronik mühendisliğine bölüm diyenlerin yapacağı eylem.
hadi pdryi anlarım da belki bi ihtimal bi okulda 2000 liraya iş bulacaklar da eem okuyanları veya kazanaları anlamıyorum. ula üniversiteyi bitircen elektrikçi olcan daha ötesi ne? gircen bi fabrikaya kontrol kalemiyle voltaj var mı diye bakacaksın. hava atıyorlar bir de.
özgüveni olan yazardır sevdim seni çocuk sen fakülteyi bitir ben fakültemi bitireyim sonra gel bizim şirkette çalışmaya başla.
zaten o zamana işleri ben devralırım sonuçta koca üniversitede bunu okuduk.
(bkz: ingilizce işletme)
bilkent, sabancı, koç gibi vakıf üniversitelerinde* mühendislik okuyanlar çoğu vakıf üniversitesinde tıp okuyanların eline verirler. gerizekalıca entry girmeye de gerek yoktur.
(bkz: vakıf üniversitesine özel üniversite diyen gerizekalı)
dişçilerin göğsünü gere gere diyebilecekleri şeydir çünkü toplumda kabul edilen şöyle bir gerçek var: diş okulda tıp işte zordur. yani tıp okuyan eleman genelde sınavlara çalışmaz komiteye bakar girer ama diş her boku bilmen gereken bir yer.
mühendisliği beğenmeyen kıçımın kenarı doktorların , bütün tanı ve tedavilerde mühendislerin geliştirdiği aletlerle iş yaptıklarını , eğer cihazlar test aletleri olmasaydı mal gibi kalacaklarını unutmamaları gerekir.ayrıca nasıl her mühendislik mezunu tam anlamıyla mühendislik yapmıyorsa her tıp mezunu da doktorluk yapmıyor.hepiniz mi uzmanınız amk gidip aile hekimliği yapıyorsunuz sonra gelip hava atıyorsunuz...