artık işgal edilmesi gereken ülke. bir türk vatandaşı olarak bu ülkenin sorunlarının çözümünü amerikan postalından yana görünüyorum. zıttını düşünen zırcahildir.
1) Finlandiya
2) Danimarka
3) izlanda
4) isviçre
5) Hollanda
6) Lüksemburg
7) isveç
8) Norveç
9) israil
10) Yeni Zelanda
14) Almanya
15) Kanada
16) ABD
17) ingiltere
110) iran
111) Gana
112) Türkiye
113) Burkina Faso
146) Afganistan.
Artık bu topraklardan gitme zamanı geldi dostlar da işte da var. Gitsen yurtdışına ailenin yanına senede bir anca geleceksin bir şey olunca müdahale zor yoksa durulacak hal kalmadı. Maaşın yüksek olsa bile bir şey alamıyorsun. Her gün yaşam kalitemiz daha da düşüyor.
moskova devlet üniversitesinde kamu yönetimi-siyaset bilimi okuyup yüksek lisans veya doktora yapmak isteyenlerin gelip iki yıl yaşaması gereken ülke.
yazacağınız tez de "bir ülke nasıl yönetilemez, nasıl yönetilmemeli" konuyu işleseniz; yüksek lisans veya doktora tez yazmanıza, bölüm kütüphanesine jüriye enstitüye verilmek üzere en az 7 kopya onbinlerce fotokopi kağıt ciltleştirme vb uğraşlara katlanıp beden yorgunluğunu bırakın beyninizin adeta 8. derece dolorimetre de doğum sancıları çekmesine gerek yok.
basın da çıkan devlet-kamu yönetimi kararlarını, haberlere konu olan olayları-sonuçları dijital olarak kaydedin, çıktı alın, çıktıları dosyalayın, ciltleyin.
sadece tezin giriş bölümüne bir ülke nasıl yönetilmemeli yazın, sonuç bölümüne de böyle yönetilmemeli yazın yeter.
türkiye kamu yönetimi açısından bir ülke nasıl yönetilmemeli tezine spesifik olarak bulunmaz eşsiz bir kaynak.
örn: bugün haber kaynaklarında geçen... https://www.msn.com/tr-tr...%B1k%C4%B1yor/ar-AA10az3F
Türkiye'nin girişimleri sonucu 22 Temmuz'da Rusya, Ukrayna, Birleşmiş Milletler ve Türkiye tarafından 'Tahıl sevkiyatı' anlaşması istanbul'da imzalanmıştı. Anlaşmanın ardından gözler ilk sevkiyata çevrilirken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ibrahim Kalın, dün tahıl yüklü gemilerin 1 Ağustos'ta Odessa Limanı'ndan ayrılabileceğini söylemişti.
ukrayna.
savaş halinde ,ülke işgal göç bombalar ölümlerle haberlerde.
tarım ülkesi türkiye'den daha az yüzölçüme sahip, nüfusu tarım ülkesi türkiye'nin yarısından daha az ama biz gururla ukrayna'nın tarım gıda ürünü ihracına başlamasına yaptığımız katkıyla övünüyoruz.
edibüdü: Sosyal medya ve e-posta zincirleriyle yayılan iddianın içinde bahsedilen "del" isimli bir acı birimi yoktur. 1940 yılında James D. Hardy ve arkadaşları tarafından "dolorimetre" diye bir acı skalası geliştirilmiştir. Ancak çok yaygın olarak kullanılmamaktadır.
Dünya çapında en yaygın olarak kabul edilen "Karşılaştırmalı Acı Skalası (ing: "Comparative Pain Scale) 10 üzerinden bir derecelendirmeye sahiptir. Doğum, bu skalada 8 puan ile ifade edilir ve acının, "en şiddetli migren ağrısı" ile eşdeğer olduğu kabul edilir. 9. seviyede intihara bile sebep olabilecek kadar acılı olan boğaz kanseri bulunurken, 10. sırada bilinci kapatacak kadar şiddetli trafik kazalarında duyulan acılar bulunmaktadır.
Dr. Robin Elise Weiss, doğumdan daha çok acıttığı tespit edilen olayları şöyle sıralamaktadır:
Femur kemiğinin çok yerden kırılması,
ileri düzey migren ve kümeli baş ağrısı (ing: "cluster headache"),
Böbrek taşları,
Safra taşları,
idrar kanalı enfeksiyonları,
Diş kökü kanalı iltihaplanması,
Açık kalp ameliyatı gibi bazı ameliyatlar.