1. Hem fiyat hem de kalite olarak batıyı en az 10 yıl geriden takip eden internettir.
2. Para babalarının tekelinde olan, kaşığın ucuyla, fahiş fiyatlara satılan internet. (bkz: kara borsa)
Fakir: Yağ var mıdır?
B: Yohtir.
Zengin: Yağ var mıdır?
B: Vardir. Sen git, ben çırakla malları yollirem. Fatura yohtir.
3. 1 mbps upload'ın çeyrek altın fiyatlarıyla yarıştığı internettir.
4. Bir varmış bir yokmuş denilen şey.
5. Üniversite kampüsünde olupta, 2 sokak aşağıda olmayan şeydir. (bkz: enteresan)
o kadar para bayılmama rağmen maksimum 14-15 mbit'leri görebildiğim internettir. dünyadaki en yavaş ve buna rağmen en pahalı internetlerden biridir.
tayyip sürekli metro, yol, asfalt yapmak yerine biraz şu internet altyapısına yönelseydi bir ihtimal güney kore ile yarışabilirdik.
tabii bizim ülkede interneti haram olarak gören kesim vardır ki onlara göre internet tamamen yasaklanmalıdır. bu ülkenin her şeyden önce islam'dan kurtulması gereklidir.
ülkenin tam anlamıyla içine sıçtılar, zerre yeni yatırım yapılmıyor.. dolayısıyla iğrenç bir internet altyapısıyla dünyanın en kömik adsl hizmetini almaktayız..
herkes bir speedtest sonucu yayınlasın da tescillensin rezalet..
Genel olarak bakıldığında dünya genelinde en kalitesiz ancak en pahalı internetlerden biridir. Türkiye gibi vasatın altı, geri kalmış ve gelişmemiş bir ortadoğu ülkesinde internet diye bir şeyin olduğuna şükür edin.
5 yildir isp networklerinde calisiyorum. Terzi kendi sokugunu dikemez misali, evimdeki internet iyi gununde 5mbe cikiyor. O kadar yavas ki, dusunun kotayi hic asamiyoruz * gecsek de kota asimi oncesi ve sonrasi hizda degisiklik olmuyor *
hizmetin daha kotu oldugu ulkeler de var. isin icinde olan biri olarak haliyle zorluklari da gordugum icin cok acimasiz davranamiyorum. Haberlesmeye gelene kadar eksigimiz olan cok daha hayati konular var.
istatisliklere göre dünyanın en yavaş ve en pahalı internetidir. Araplar Türk telekomu satın alıp devleti dolandırmasıyla beraber habire geçirmeye devam edecekler. Şuanda Türk telekom bankaların elindedir.
Çok çok pahalı ve fiyat performans kalitesi bakımından yerlerde sürünüyor. Kusura bakmasınlar da bu performansa o fiyatı vermem. Kapattım da zaten. Kağıt üstünde 16 mbps olan internet 10 mbps'yi geçmiyor. Gece de 3 mbps'nin altına düşüyor.
1993 yılında gelmiştir. 1996 dan sonra ilk internet cafelerin yaygınlaşması itibariyle artık kişisel olarak evine bağlatanlar da olmuştur. 1999 da sayıları bir hayli artmıştır. 2004 den sonra artık maddi durumu iyiye yakın olan hemen hemen herkesin evinde internet bulunurdu. interneti olmayanlar internet cafeye giderdi. zaten internet cafeler o dönemler altın çağını yaşıyordu. 2010 dan sonra baya baya kişinin evinde internet olmaya başlandı.