üniversiteler de türbanın serbest bırakılmasından sonra laik demokratik cumhuriyetimin gençlerinin türbana tepki olarak üniversiteye şapkayla girmesidir. *
mazhar fuat özkan ideolojisinin git gide yaygınlaşması ve "şapkasız çıkmam abi"nin yurdum gençleri arasında yeni bir akım oluşturmasının neticesidir. uzmanlar, orta vadede türkiye'yi ciddi sıkıntıların beklediğinin altını çizerken; mfö'cüler 8.2'lik bir depremle misilleme yapma peşinde diye belirtiyorlar.
ankara'dan aktaracaklarımız şimdilik bu kadar, söz sende gülgün.
bir grup özgürce yaşadğı için diğer insanları anlamak istemesede nihayetinde bu ülke herkezin. ve yine bu ülke ortak bir adalet anlayışıyla yönetilmelidir. kimileri yalnızca protesto olsun diye şapka takmayı planlarken, diğer birçok öğrenci mecbur olduğu için şapkayla okula giriyor. neden acaba diye sorulur, çünkü bu arkadaşların özgürlükleri elinden alınmıştır. demokratik olunacaksa farklı kesimlere eşit koşullar sağlanmalıdır. bu kadar tek yönlü yaşamak benciliğin önde gideni. okullara rahatlıkla girenler biraz kendilerini sorgulasa yasakçı zihniyetin ne kadar da sınırlayıcı, saçma ve tahdit edici olduğunu ve bu sınırların bu gün başkasına yarın sana olabileceğini düşünerek özgürlüğe destek vermenin çok daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.
sapkalarini cene altindan baglayacaklarsa kanunen bir sikinti yoktur. ulan hic mi basortulu bir tanidiginiz yok anlamiyorum vallaha. sanki onlar okula oyle girince siz ezilen durumuna duseceksiniz.
peruğu unutmaması gereken insanların protestosu. sonunda empati kuracaksınız demek, bu bile güzel.
yazın sıcağında şapkayla perukla gezin de anlayın biraz. (bkz: canım benim)