facebook'da kadın ismi yazıp sıradan "slm tanışabilirmyiz" yazan her malın gezi olaylarından sonra bok varmış gibi twitter'a koşmasıdır.
Bok var çünkü twitterda, adam sokakta kadın görünce eve gidip sağ eliyle samimi oluyor ama twitter'da dinden imandan dem vuruyor.
Sözde lideri methiyeler düzüp, atatürk'e laf ediyor.
Ulan orospu çocuğu, ulan babasının annesine tecavüz edercesine dölünü bıraktıktan sonra maalesef dünyaya gelen sen kimsin islam fedaisi misin
Ulan şerefsizler hepiniz yüzünden dinden soğuduk ya, sizin sözde imanınızı sikiyim.
türk insanının başarısıdır. koskoca üniversite son sınıftaki kızlar twitter üzerinden birbirlerine giydirip, ağız dalaşına giriyorlar. hem de ''bırakın benim sevgilimin peşini'' şeklinde. *.
geri kalan kısmı da twitterı hava atma aparatı olarak kullanıyor zati.
yazdıklarında en ufak zeka parıltısı olmayan binlerce yurdum kezbanının bir afili profil fotoğrafıyla onbinlerce takipçi sayısına ulaşması bu değişikliğin en büyük parçasıdır.
son birkaç sene içinde net olarak gözlemlenebilen değişiklik. aslında duruma şöyle bakabilirsiniz. 2-3 sene öncesine kadar daha sessiz ve kendi halinde insanların yine yakın çevresi ve/veya takip etmek istedikleri kurum veya kişiler arasında "tek taraflı" iletişim sağlamasını sağlayan bir araçtı twitter. çok net olarak söylenebilir ki facebook bu süreç içinde aşırı popüler hale geldi. bugün twitter ı özellikle türkiyede "laf sokma" merkezi haline getirenler, birkaç sene önce aynı şeyi facebook üzerinden yapıyorlardı. sonra ne mi oldu? az önce özellikle "tek taraflı" iletişim imkanı sağlama özelliği sebebiyle twitter daha popüler hale geldi. insanlar söyledikleri lafa herhangi bir cevap almadan, alsalar bile bu cevabı kendisini takip eden kişilerin göremeyeceği bir şekilde rahat davranabilecekleri bir site olduğunu farkettiler twitter'ın. düşünsenize her lafınız takipçilerinize gidiyor ve hepsi bu kadar. ortada sadece kelimeler dönüyor, ne söyleseniz hashtagler sayesinde diğerleriyle aynı kuyuya taş atabiliyorsunuz. "takip edilme" ve "takip ettirme" duygusunun baskınlığını, ve söylediği lafın niteliğinden çok bu lafın ulaşacağı insan sayısını düşünen kişiler twitter ı doldurmaya ve hatta şahsi fikrime göre kirletmeye başladığından beridir de kullanıcı profili geri dönüşü olmayan bir şekilde değişmeye başladı.