- albert abi, bir şey var aklımı kurcalayan, senin izafiyet teorini yıllar sonra cep telefonundan öğrenecek çocuklar şimdi buğdayda vitaminmiş.
- o zaman bir adam olur belki dostum, canı sıkılan.
bir reklamında selocan adlı antenli cocuk gecenin bi vakti hala okul formasıyla ders calısan embesil kıza cok büyük bir hayır yapar.bu selocanların genel tutumudur.
yanlış bir düşüncedir. turkcell ve coca cola reklamları en yaratıcı reklamlardır genellikle. ayrıca iştcellin son reklamında, koltuğa oturan kişilerin aptallaştığı belirtilmektedir.
bir de aklıma takılan bir şey var. fikrim geldi temalı reklam filmlerinin sonuncusunda yani tanrıverdi kardeşimiz genel müdür olduğunda kafasına saksı mı düşmüştür de her fırsatta iştcell diyen adam apışıp kalmıştır da yerine alınan çaycı iştcell demektedir. tek bildiği iştcell demek ve telefon kullanmak olan; orada varolma sebebi sadece iştcell olan adamımız neden en son filmde bunu söyleyememektedir? türkcell bizi salak mı sanmaktadır? reklamcı olmak için biraz daha yaratıcı olmak gerekmez mi? *
yeni yıl arifesinde, "süt istiyorum" sloganıyla beğeni toplayan çocuğa "nasilsa tuttu bir de türkü söylettirelim olsun bitsin" denlerek önümüze gelen salak bir melodiye sahip yeni yıl reklamının başı çektiği reklamlardır. kusturmaktaktadır, mide ağrısı yaratmaktadır.