aynı zamanda galatasaray lisesi yıllarında arkadaşlarıyla kurduğu ve "Denize Doğru" albümünü çıkarttıkları kumdan kaleler adlı müzik grubunun solistliğini yapmıştır..
bence günlük konuşma diliyle yani sade,yalın bir dille yazan ve bu yüzden herkes tarafından okunup anlaşılabilen,ama bence son kitabı pek iyi olmayan gamzeli hoşşş güsell bi ağbimiz
"Tuna Kiremitçi ile aynı dergide yazmak kolay değil.
insan ister istemez 'tasvirli' düşünmek zorunda kalıyor. Tuna'nın işi de zor biliyor musunuz? 'Adam yataktan kalktı,' diyecek. Ohooo... Oraya gelene kadar, adam rüyadan uyanıyor, gözünü açıyor, yarım simit susamı kadar büyüklükte fırından yeni çıktığı belli çapağıyla dans ediyor, geniş alnına düşen kestane rengi saçlarını eliyle geriye tarıyor, sol eliyle patlayacak haldeki sidik torbasını avuçlayıp, hafif bırakıyor... Ay, durun şiştim, ben en iyisi işi uzmanına bırakıp bildiğim işe, reklam analizine geçeyim." http://www.radikal.com.tr
tutulmasının sebebinin kitaplarına verdiği isimlerin olduğunu düşündüğüm yazamaz.zira iki kitabını okudum (daha sonra çıkardı mı bilmiyorum) ama edebi olarak hiçbir şey görememenin yanında ele avuca gelir bir hikaye de yoktu.aynı zamanda kumdan kaleler diye bir grubu da vardı bu arkadaşın,solistliği fena değildi.şarkı söylemesinin herkesin hayrına olacağının kanaatinde olduğum şahsiyettir.unutmadan,müslüm gürses in son albümü için söz de yazmıştır.
kitaplarına devrik oluşturduğu cümleleri başlık olarak koyan, müzisyen de şair de olamayan; ancak git kendini çok sevdirmeden diye kitap yazıp genç kızların beğenisini kazanmaya çalışan, katlanılmaz kadın (bkz: iclal aydın)ın sevgilisi gereksiz adam.
babası edebiyata çok ilgiliymiş ancak başarılı olamamış. evinde okumaya çok önem verilirmiş. edebiyat sevgisi küçükken oluşmuş. daha sonra lise yıllarında* varlık'la tanışınca, varlık'taki şiirleri taklit eden şiirler yazmış ve yollamış. bir iki şiiriyle birlikte tanıtılmış varlık dergisi'nde.
müzikle ilgilenmiş*, sinemacılık okumuş.
kurgu yeteneğini ve kaleminin ne kadar kuvvetli olduğunu göstermek adına roman yazarlığını seçmiş.
magazinel tavırlarıyla kendisini kabul ettirebilmiş, aynı tip kitaplarıyla kendisini tekrarlayan, 1973, eskişehir doğumlu, uzun boylu* yazar kişisi... ilk çıktığı bu dönemlerden bu yana kendisini maalesef ki, ilerletememiş, saydığı yerde saymıştır, belki de kimse ondan gidip de, bilimsel şeyler yazması ya da, christopher grange gibi macera içerikli yazılar yazmasını beklemez, buna rağmen yazdığı dergide de, kitabında da, bilimum diğer çevrelerde de, sağ kulağını sol eliyle kaşımaya çalışması, edebiyat dünyası'nda ilk çıkışıyla sağlamlaşan mirasını korumasını bilememeye sevk etmiştir..
yine de, kendisinin belirli bir okuyucu kitlesi yakaladığı doğrudur, ama bu yazar kitlesinin, liseden yeni yeni üniversite amfilerine dalmaya hazırlamış liseli kızlar ile, marjinal takılan, hergün takım giyinip de işine giden, ortalamanın üzerinde yurt görüşüne sahip bayanlar ile, yalnızlığa kendisini mahkum etmiş kişilerden oluşması da, okuyucu kitlesinin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne serer... yine de, romanlarındaki, kişi çözümlemeleri, yer tasvileri azımsanmayacak derecede gerçekçi, hayatın kendisinden gelmedir, ayrıca dili de gayet yalındır, ama yine de, edebiyatı yakından takip edip de seçici olan, okur-yazar kitlesi için yapmasının, katetmesi gereken yolun daha çok uzun olduğunu kendisi de bilmektedir...