toplumun üniversiteliye bakışı

    .
  1. türkiye'de toplumun üniversitede öğrenci olan kesime bakış açısıdır. şehirden şehire değişiklik gösterir. kişiden kişiye değişiklik gösterir.
    4 ...
  2. 4.
  3. görükle dolmuş şoförlerinin üniversitelilere bakışı açık ve net.

    (bkz: 1 lira)
    4 ...
  4. .
  5. 3.
  6. 11.
  7. kırsal alanlardan kentlere göç etmiş jenerasyonun, günümüz üniversite gençliği üzerindeki bakış açısı olarak algılanır genellikle. o jenerasyonun okuma şansı birçok nedenden ötürü yoktu ve şehirlerde yorucu bir iş hayatına atıldılar. zamanla şöyle bir söylemleri oldu. biz okuyamadık, bari fedakarlık yapalım, onlar okuyup güzel mevkilere gelsinler. ve bu yüzden bizi her yerde, her akraba buluşmasında, her ayaküstü sohbette eleştirdiler. simit satan, ayakkabı boyayan çocuklarla kıyasladılar. en büyük yanlışları ise kanımca bize sorumluluk vermeyişleri.
    1 ...
  8. .
  9. küçük şehirlerde hatta onların ilçelerinde okuyan öğrencilere potansiyel kum torbası gözüyle bakılmaktadır.

    sevgilinin yanında laf atmalar. arabalarının önününü kapatmalar. yapmayın efendim.
    1 ...
  10. 17.
  11. kampüsistan, ferihaya koydum ay pardon feriha koydu aman her neyse böyle dizilerden sonra üniversiteye gidenin karakteri bozulur bakışı.
    0 ...
  12. 5.
  13. üniversitelinin bulunduğu şehre ya da semte göre değişiklik gösteriyor. şimdi efendime söyleyim bir konya'da üniversiteliye sapkın gözüyle bakılıyor ancak bir izmir'de muğla'da öyle değil. istanbul'da da girdiğin mekanlara göre değişiyor bu durum.
    0 ...
  14. 6.
  15. sanki böyle töbe estafurullah bi garip.
    0 ...
  16. 7.
© 2025 uludağ sözlük