kağıdı sınav esnasında çısırdamayan şeylerden oluşan zihin açması için çikolata,şeker ve karın acıkıpta gurlamasın diye çubuk krakerinde içinde bulunduğu yiyecek grubu.
obezlerin, sınavda yemek yemelerini meşru hale getirmekte kullandıkları isim. bu düşünceye göre, bilimum şeker, çikolata gibi abur cubur, tıkınmak için değil, zihin açması için sınava götürülür.
otoritelerce *** sınav sırasında yenmesi, tüketilmesi öğütlenen gıdalardır. genellikle çikolata, şeker vb enerji veren zihin açan gıdalar bu gruba girebilir.
gelin görün ki, mübalağayı seven bünye için çikolata ve şeker asla yeterli gelmeyecektir. öyle ki, sınav salonuna evinden yaptığı sandviçini getirip yiyenler, abur cubur getirenler, cips yiyenler ** dahi görülmektedir. yapmayın evladım, ayıptır, ziyandır.
sınav esnasında yenmesi sanılanın aksine hemen bir zihin acıcı etki etmez. doktorların söylediği sınav sabahı sınavdan bir iki saat önce yenmesidir. ki zaten normalde 200 ham öss puanı yapan adam cikolata yedi diye 250 yapmaz.
çikolata başta gelir ki öğrencilerimiz sınava girmeden saniyeler önce mideye indirir fakat anca sınavdan sonra etkisinin olacaığını bilmezler.bunun yanında okunmuş her türlü gıda mercimek,pirinç hede hödö de bu konuya dahildir.
çikolatanın içindeki çikolata yağının sındirilebilmesi 1 veya 2 saati alabiliceği için çikolata sınav öncesinden 1-2 saat önce tüketilmelidir. aksi halde sınavda size tek faydası açlık hissetmemeniz olacaktır.
beyne kan gitmesi için kan yapıcı etkisi olabilecek yiyeceklerdir. o kadar kafa patlatınca sorulara doğal olarak beyne kan gitmez ve insanın gözleri kararır işte gidiyorum diye düşünür. işte tam o anda bir çukulata imdata yetişebilir ve sınav devam eder.