smirnoffun bir çok içkisi zaten %40 hacmane sahiptir.kalitesi tartışılamaz.zaten rus vodkası olduğundan işin üstadıdır.absolut ile başı çektiğinden 2. sınıf bir danimarka vodkası olan danzka ile kategorize bile edilemez.
votka kulturunun 1917 yılından Bolşevik devrimi sonrası Rusya dan tum dunyaya yayılmasını saglayan smirnoff bugun hala dunyanın bır numaralı premıum votkası..
dunyada her sanıyede bir, 6 şişe smirnoff satılıyor..
1860 tan berı uretılıyor..
7 ton odun komurunde 8 saat boyunca fıltre edılıyor.
şişesinin uzerınde kı 21 numaralı formulu yuzyıllardır bır sır gıbı saklanıyor..
içimi rahat, çeşitli tatlarıyla kendini cazip kılan, shot bardaklarıyla işi güzelleştiren keyifli vodka. vanilyalısının kolayla tercih edilmesi ayrıca tavsiye edilir.
her duzeyde (1, 2 ya da 3 kez) distile edilen votkalar ureten markadir. Sisesine rusca olarak yazilmis kabartma yazilar bulunur. Amerikan üretimi rus votkasi. Sürekli olarak esantiyon bardak ya da shaker vermekte ve alkolik bünyeleri mutlu etmektedir.
Yerli votkaların iki kati fiyatla satilmaktadir. (bkz: binboa) (bkz: istanblue)
Lezzetlidir fakat yerli ickilerin iki kati fiyati da haketmemektedir, yine de nedense kici kalkik bir takim dişilerin "ben smirnofftan baska vokta icemiyorum sekerim" seklindeki tavirlari yüzünden fiyati hep yüksek kalacaktir sanirim.
her yıl olduğu gibi, bu yıl da yılbaşı için önümüzdeki hafta fiyat düşüşü gerçekleşeceğini düşündüğüm votkadır. bunun çeşitleri vardır, içersin, işersin gider. içerken keyiflidir, dozu kaçarsa ağız denen kasanın anahtarını açar, ertesi gün de sıvı kaybı nedeniyle baş ağrısından kudurtur bir de mideyi bozar(bütün alkollü içecekler gibi). bi farkı da yoktur diğerlerinden sek içmedikten sonra. katarsın arasına başka bişey karışır, içersin. alkol tüketiminde ilk uyuşan dil olduğu için ikinci bardakta, hatta ilk üç-dört yudumdan sonra "oh anam ne güzel içimi var, yağ gibi kayıyo" diyemezsin, dersen de sıkma işlemini gerçekleştirmiş olursun. bu kadar da düzdür.