akabinde al sigara üzerinden kayar ve parmağın ucuna değerek onu yakar. önce bir şaşkınlığa, ardından da kızgınlığa neden olur. son olarak da, "neyse bari içiyim de sinirim geçsin"le son bulur. böylece sigara, tıpkı devletler gibi kendi varlık sebebini oluşturmuş olur.
daha çok ateşli hastalığın ilk evresinde gerçekleşen hadisedir.
dudak hafif kabuklaşmış ve birazda kurumuştur.sigaradan bir nefes çektiğinde dudaklara daha sıkı temas olunca yapışma eylemi kaçınılmaz olmuştur.tabi o sıra sigara-dudak ilişkisi üzerinde durulmadığı için reaksiyonu miş'li zamanlarda anlattım.*
konuşurken karizmatik bir hava katar insana. ciddi bir ortamdaysanız eğer ve gırgır geçecek arkadaşlarınız da size eşlik ediyorsa, onlar pis pis sırıtmaya başladığı anda gidip bir köprüden atlayın sizin için daha kârlı olur .
Amann , bide 2 parmakla çektin mi , sigara boyu parmak kayar ve parmaklar sigaranın yanan tarafıyla yakılır . Bide dudaklara yapıştımı , yara bile yapabilir .
alışverişten geri dönerken elleriniz poşetle doludur ve artık yanık süngerin tadını almaya başlamışsınızdır. sigarayı atmak gerekir. ağızdan şutlamaya* çalışırsınız. ve alt dudağınıza yapışıp ucu çenenize değer. o yanma hissiyle ellerinizdekileri yere atıp sigarayı tutup fırlatırsınız. yeni yeni uzatmaya niyetlendiğiniz sakalınız az da olsa yanmıştır, hayırlı olsun.
evet bir süre önce başımdan geçmiş bir olay. kötü bir şey. dudağınızın kuru olduğunu hisederseniz tükürmeyi denemeyin. elle çekerken bile dikkatli olun, zira sigara dudağa yapışıp parmakların sigarada kayması sonucu parmakları yakmanız da muhtemel, o da başıma geldi. oramı buramı yakmak istemeden de olsa gayet fazla yaptığım bir şey.