her kafiyeli mısraların kıta, kıtaların da şiir olmayacağını ispatlarcasına birbiri ardına dizilince anlamlı cümleler oluşturmayan mısraların alt alta yazılışından meydana gelmektedirler. uykudan ani kaldırılmış bir insanın zırvalamasından öte sanatsal nitelik taşımayan bu sözler şan sesini bastıran yüksek ritimli melodilerle örtülüp, müzik kültüründen yoksun vatandaşa, her yerde dinletilerek kulak aşinalığı oluşturur. bunun sonucunda dile dolanan şarkılar müziği sadece dans eğlence olarak gören çoğunluk tarafından dinlenilir.
bu nedir abi?cümlede nasıl bir anlam keskinliğine sıçradığını fark ettiniz mi?omuz ovalamak ve oyalamak arasında hiç bir ilişki yoktur.
akla geldikçe insan hakkatten ismail ykyı serdar ortaca değişir ya.çok saçma sapır sözler.
karabiberim şarkısı en mantıklısıdır. Buna göre değerlendirin işte durum ne kadar acı.. Milyonları kazanıyo ona yanarım ben. Şarkılarını bağıra çağıra söyleyenler var ona yanarım...
Bana bu da gecer de,gecebilirim.
Hayat onu secer de , secebilirim.
Umarim bu ayrilik sonumuz olur
yasa gore gecer de gecebilirim.
Diyor ki: bu acilar da gecer de ben hemen onun yerine gecerim.
Hayat onu ceker de sen hele bir,hayata kalmadan ben cekerim.
Ustune ustluk yas ile geciyorsa da, yaslar da hic zahmet etmesin.ben ne gune duruyorum gecerim.
Bir de umarim bu ayrilik sonumuz olur derken ayriligin bitmesini temennisine mi sahip yoksa ayrilik bizi yerin dibine mi soksun diye dusundurup beyin jimnastigi de yaptiriyor.