bana hep şimarıklık ve ergenlik gibi gelir bu selfie. özellikle oscar törenindeki selfie resmen insanları özendirmek amacıyla yapılmış. ayrıca samsung note 3 reklamını da yaptığı bariz ortada.
türkçesi kesinlikle kendince olmalıdır. ulan bu selfie kelimesi çıkmadan önce kendini fotoğraf çekenlere keko diyorlardı şimdi ingilizce havalı isim var diye birden moda oldu. insanlar garip.
toplu halde denenmemesini rica ettigim seydir, millet kavanoza tıkilmis gibi ekrana girmeye çalisiyo sonucu ise rezalet oluyo hem çeken kişi içinde oldukça iskence kol o esnada tululabilir. Yani demem o ki cekmeyin arkadasim ünlulerin yaptığıda hiç komik degil ayrica.
Sanki ön kamera ilk defa geliştirilmiş gibi herkesin selfie çekeceği tuttu arkadaş. Zaten Herkeste bulunan fotoğrafa selfie denilince heyecan yaptı millet.
oxford dictionary tarafından bu yıl, geçen yıla göre %17.000 kez daha fazla kullanıldığı tespit edilerek yılın kelimesi seçilmiş olan kelime. diğer aday kelimeler de twerk, bitcoin ve showrooming olarak açıklanmış.
moda haline gelmeden önce:kıroluk,eziklik. şimdi neymiş:selfie. tamam ecnebi bir ismi var ya kıroluğu gitti anasını satim.
velhasıl-ı kelam, bir ara cadde tiki gençliğinde moda olan poşu akımının kopyası olan olaydır. akıllı insanın işi değildir. ama ah bu akıl, mantığı ortadan kaldıran sürü psikolojisi ah...
yıl itibariyle popüler kültürün bir numaralı temsilcisidir. peki daha öncesinde neler vardı?
- gangnam style, harlem shake tarzı sikimsonik şarkılarla video çekmek (2012)
- flappy bird'e yapmacık sinirlenmelerde bulunmak (2013)
velhasıl-ı kelam, popüler kültür düşük zekalılara hitap eder.
şu toplu halde çekilen 32 diş olanları bana batmayan akım nedense. bana batansa şu koca götlü ,yamıdık dudaklı götüm suratlı kızların gece gündüz yatakta ,orda burda resmini çekip dudak büzüştürüp ,retrica ile ışık yapmasıdır.