sayısal bölümü seçmeyen öğrenci aptaldır

entry47 galeri0
    47.
  1. son derece ince düşünce yoksunu, saygısızca, hoşgörüsüz bir iddia. sadece ben bile herhangi bir matematik yıldızı üniversite öğrencisinden daha çok kitap okuduğumu ve tarihi bilgiye sahip olduğumu söyleyebilirim. böyle gereksiz iddialara gerek yok bence. insanları önyargıyla tanımlamak zaten yanlış olur.
    0 ...
  2. 46.
  3. 45.
  4. E amk öyle zaten. Bu devirde işi garanti olan doktordan başka kim var amk.

    Edit: eksilemeyin olum. Başlığa katılmıyorum zaten benimki başka bişey asdf.
    2 ...
  5. 44.
  6. aynı zamanda sözel de iş yokta derler bunu diyenler. sanki bu ülkede herkes doktor herkes mühendis olmalı.
    1 ...
  7. 42.
  8. sayısal zeka diye buna demiyorlar lütfen arkadaşı dışlamayın.
    (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
    0 ...
  9. 41.
  10. Arkadaş sözelde okusan ne olcan? Okumak için mi okuyosun. Bir bak ülkeye ülke ülke olsa anlıycam. ÖĞretmen olsan atama yok hukuk okusan bağımsız değil. Radyo televizyon falan iş imkanı düşük. Bi psikoliji pdr falan maliye iktisat bu kadar niye sinirlendiniz şimdi.
    1 ...
  11. 40.
  12. yanlış bir önermedir. eşit ağırlık seçin okul birinciliğine oynayın ham 250 puan alın sayılsalcı adamın 350-400 puanla giremeyeceği yere çok rahat şekilde girin.
    0 ...
  13. 39.
  14. 38.
  15. bir yönden dogrudur sözel bölümün Türkiyede adam akıllı meslek seçeneği yoktur. bu da öğrencileri sayısala yönlendiriyor ancak eğitim sisteminin yanlışı yüzünden çoğu sayısal öğrencide gereken başarıyı sağlıyamıyor.
    0 ...
  16. 37.
  17. Aksine zeki öğrencidir. Daha az sayısal ders daha kolay ders çalışıp daha iyi üniversitelere gidebilmek demek. Daha fazla sayısal ders daha çok çaba demek ki öğrenciler genelde son sınıfa gelince çalışıyorlar, başaramıyorlar. Ayrıca bizim okulda 3 tm 7 mf sınıfı var bu kadar zeki varsa bu memleket niye böyle?

    Not: Çoklu zeka kuramı yalan.
    1 ...
  18. 36.
  19. değildir.sayısal yapabildiği halde eşit ağırlık seçenler tanıyorum.hedef meselesidir.insanımızı buna inandırmak gerekir.
    1 ...
  20. 35.
  21. ben sayısal görünümlü sözelci çok gördüm arkadaş.bence beyninin neye basmadığını bilmeyen aptaldır.
    1 ...
  22. 34.
  23. halil inalcık, ilber ortaylı, Necip Fazıl, nazım Hikmet, Ahmet Hamdi, Mehmet kaplan ve daha nicesi aptal değildir.
    3 ...
  24. 33.
  25. Benim için zeka mizahla orantılıdır. Sayısalcı olupta mizahi güçlü olan pek insan tanımadım.
    1 ...
  26. 32.
  27. sayısal zordur kabul ediyorum. herkes yapamaz bayağı kasıyor. ama en çok bölümde sayısal üzerinedir. ve puanları sözel ve eşit ağırlığa oranla daha düşüktür. çünkü çıkmak hiç kolay olmuyor ne yazık ki. bu sene hayırlısıyla mezun olucam mühendislikten. hemde 4 yılda.*
    1 ...
  28. 31.
  29. doğru önermedir.

    bırakalım süper zekalı ee'ciler tarihi araştırsın, edebiyat eserlerini incelesin. hatta psikolojiye de el atarlarsa çok makbule geçer.
    0 ...
  30. 30.
  31. Türkiyede sosyal bilimlerin önemsenmemesinden dolayı kaynaklanan bir durumdur. Türkiyede kapıyı açan tek anahtar para olduğu sürece böyle devam edecektir.
    4 ...
  32. 29.
  33. kör zihniyettir. o kişiye derim ki eğer aklın yetiyorsa özel ve eşit ağırlıktan seçip kariyer yapsın.
    0 ...
  34. 28.
  35. yıllardan beri devam eden, kırıcı ve talihsiz bir bakış açısıdır. bazı insanlar sayısal, bazıları da sözel alanda başarılıdır. sayısal mezunu olmak birini bir başka insandan üstün yapmaz. bu tip genellemeler yapmak matematik ve fen bilimlerini sevmeyen, bu alanlarda eğitim almamış olsa da yine de başarılı olmuş/ olan herkese karşı ayıptır.
    2 ...
  36. 27.
  37. ajdar'ın da makina mühendisliği mezunu bir sayısalcı olduğunu düşünürsek bu teori pek doğru sayılmaz...
    2 ...
  38. 26.
  39. Dil bölümü okunarak bu önermenin teğet geçmesi sağlanabilir.
    0 ...
  40. 25.
  41. kişinin zeki mi aptal mı olduğunun ölçütü sayısal veya sözel bilgi değildir. zeka insanın hayatında karşılaşabileceği her türlü problemi çözebilme yeteneğidir. bu sayısal bir problemde olabilir, sözel bir problem de, sosyal bir sorun da.
    0 ...
  42. 24.
  43. bu ülkede iş bulabilmek için ne seçtiğin yada ne okuduğun değil kimleri tanıdığın önemlidir.yüksek yerlerde tanıdıkların yani torpil in yoksa ömrüm boyunca okusan boş.
    1 ...
  44. 23.
  45. kesin bir liselinin deyimidir. hatta başlığı açan da liselidir. ben mesela aynen böyle düşünüp sayısala gittim. ordan fizyoterapist oldum. şimdi biiinnn pişmanım. ah dedim keşke eşit ağırlık yazsaydım..
    0 ...
  46. 22.
  47. asıl sayısal seçmek bu dönemde aptallıktır... insanlar matematiği halledip bir kaç gün türkçe çalışarak iyi puanlar alırken, siz hem matematiği hem de feni halletmek zorundasınızdır.. kim bu hatayı yapar? bence sayısal seçen aptallar... (bkz: ben bir aptalım)
    0 ...
© 2025 uludağ sözlük