sınava girersiniz.bildiklerinizi işaretlersiniz.iki şıkka kadar indirgediğiniz sorular olur.bu mu, şu mu derken ikisinden birine karar verip kodlarsınız.
sınav sonrası cevaplara bakarken ne hikmetse o sorularda kodladığınız şık hep yanlış şık olur.
benim zamanında yaşadığım(oks, öss, öys gibi) hala da yaşıyor olduğum (ales, üds, kpss, kpss gibi) sendrom.
"allah tüm kullarını her zaman her yerde gözetir, korur, yardımcı olur" gibisinden bir hadis varya(veya ayet miydi, hadis le ayet arasında kaldım şimdi, neyseki bu sınav değil), sanki, günah yazmasın ama, zaman zaman bazı kullarını böyle kritik zamanlarda unutuyor zannederim.
her öğrencinin korkulu rüyasıdır ve iki şık arasında kalıp doğruyu işaretlediklerinden çok yanlışı işaretlediklerini hatırladığı için insan başına hep bu gelirmuş gibi hissedebilir.
2009 öss'inde iptal edilmesi için başvurulan 4-5 fen sorusu vardı. 4-5 diyorum bazı kuruluşlar 4 bazısı 5 tanesi için iptal dilekçesi verdi.neyse efendim o sınava girip o 4-5 soruda yaklasık yarım saatini kaybetmiş bi insan olan bendeniz hep iki şık arasında kalmış ve en neticesinde bana daha yakın ösym'ye daha uzak geleni işaretlemiştim. sonuçta sorular iptal edilmedi çok tartışıldılar evet, ve herkes benim gibi o iki şık arasında kalıp tartışıyodu soruları. lakin hiç biri iptal edilmedi ve ben diğer şıkkı işaretlemiştim o 4-5 soruda. türev işaretini görmeden çözdüğüm matematik sorusuna değilde bu sorulara acırım o gün bugündür. pis bi durum yani hem de çok pis.