photoshop yememiş fotoğraf

entry16 galeri0
    1.
  1. * * * ayransız lahmacun yemeye benzer güzeldir aslında ama photoshop resme kattığı efekt tartışılmaz harikadır.
    1 ...
  2. 2.
  3. cs ile tanışmamış fotoğraftır. o fotoğraf ki, en saf, en asil, en el değmemiş fotoğraftır. Büyük ihtimalle er kişi fotoğrafıdır.
    1 ...
  4. 3.
  5. en asil duyguların fotoğrafıdır. yozlaşan dünyada olduğu gibi kalmayı başarmıştır.*
    1 ...
  6. 4.
  7. estetiksiz manken gibidir, ne kadar doğal güzelse o kadar anlamlıdır.*
    1 ...
  8. 5.
  9. photoshop yemiş fotoğraf sek rakı gibidir... içebilirsin ama fena çarpar....
    0 ...
  10. 6.
  11. en güzel ve en delikanlı fotoğraftır. saftır, temizdir.
    0 ...
  12. 7.
  13. 8.
  14. yarım fotoğraftır. yedirmek lazım.
    1 ...
  15. 9.
  16. orjinal fotoğraftır. en doğal haliyle kalmıştır. ama bir photoshop ustasının parmaklarında, hiç görülmedik bir şeye dönüşebilir.
    0 ...
  17. 10.
  18. 11.
  19. en sivilceli, en benekli fotoğraftır.
    1 ...
  20. 12.
  21. bol girintili çıkıntılı ay'a teleskopla bakmak gibidir.

    (bkz: aya teleskopla bakmak)
    0 ...
  22. 13.
  23. doğru fotoğraftır. sıçayım photoshop a da manipulasyona da. çek fotoğrafı orayı kızar burayı karart fakat aslolan güzeli salt makine ile yapabilmektir.*
    0 ...
  24. 14.
  25. Ham fotoğraftır.

    photoshopa tek çerçeveden bakmak doğru değildir. Kullanım şekli ile değişik katagorilere ayrılabilir. Örneğin, bir fotoğrafta bulunan bir kişinin, fotoşop yardımıyla kulakları uztıldı, gözler büyütüldü ve fotoğraf son halinde elf ismini aldı. işte bu manüpilasyondur ve fotoğrafın başka bir boyutudur. Şimdi konumuza dönecek olursak, hiç bir fotoğraf fotoşopsuz doğal değildir. insan gözü, ışık durumuna göre görüntüyü filtreleyerek görür. Örneğin, gün batımı. Göz o kızıllığı filtreden geçtiksen sonra öyle görür. Göz bir nevi, renk ayarlarını düzeltir filtre işlemi görür. Fotoğraf makinesi öyle değildir, gözün gördüğünü değil doğada olan gerçek renkleri işler. Gözün gördüğü kızıllık, fotoğrafta koyu mavi çıkabilir. işte bu gözle fotoğraf makinesini ayıran özelliktir. Göz otamatik ayarlar renkleri, fotoğraf makinesi manueldir. Fotoğrafı çekildi ve istenilen kızıllığa ulaşılamadı, işte bu esnada fotoşop girer devreye.

    Filmli makinelere bakalım. Fotoğraf pozlandıktan sonra, karanlık oda işlemlerinden geçerek görsele hazır hale getirilir. işte bu karanlık oda işlemleri sırasında, gün batımının kızıllığını yakalamak için bazı yöntemler kullanılır. Fotoğrafı oluşturan üç temel renk vardır. mavi, kırmızı ve yeşil. Bu renkler sayesinde karanlık oda esnasında, kontrast ayarları uygulanır. Örneğin, kızıllığı yakalamak için kırmızı artırılırken, mavi azaltılır. Fotoşop fotoğrafın doğduğu günden beri vardır, sadece ilerleyen zamanlarda yeni kulvarlar ortaya çıkar.

    Ham fotoğraf gözün gördüğü değil, fotoğraf makinesinin gördüğü görüntüdür. Gözün gördüğü hale getirmek için, fotoşop kullanılır. işte o zaman doğal fotoğraftır.
    2 ...
  26. 15.
  27. photoshop'a yenilmemiş, fotoğrafçılığa zenit * ile başlayıp zorunluluktan dslr makineye geçiş yapmış amatör ruhlu fotoğrafçıların çektiği fotoğraflardır.
    0 ...
  28. 16.
© 2025 uludağ sözlük